Σούπερ έκπληξη από Ίμπρα-Πογκμπά σε φαν της Γιουνάιτεντ

Ιμπραχίμοβιτς και Πογκμπά έκαναν μία όμορφη έκπληξη σε έναν άρρωστο νεαρό φαν της Μ. Γιουνάιτεντ και πήραν ως αντάλλαγμα από εκείνον σπάνιο μάθημα για τη ζωή. Δείτε το VIDEO.

Μάθημα ζωής για όλους! Οι Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς και Πολ Πογκμπά έκαναν επίσκεψη-έκπληξη στον 11χρονο Young Samuel που υποφέρει από εγκεφαλική παράλυση και του έδωσαν τεράστια χαρά, με τον νεαρό από την πλευρά του, ο οποίος παίζει ποδόσφαιρο παρά την ασθένειά του, να τους "σκλαβώνει" όλους με την πίστη του.

"Συνάντησα τον Ζλάταν! Τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς και τον Πογκμπά. Είναι συναρπαστικό. Είναι εκπληκτικό πράγμα να είσαι οπαδός της Γιουνάιτεντ. Εγώ εξακολουθώ να λέω στον εαυτό μου να μην τα παρατάει ποτέ. Εννοώ ότι βρίσκομαι σε αναπηρικό καροτσάκι και δεν τα παρατάω.

Δεν με νοιάζει που βρίσκομαι σε ένα αναπηρικό καροτσάκι. Να δίνετε τον καλύτερο εαυτό σας", δήλωσε ο 11χρονος, ο οποίος πέρασε μία από τις καλύτερες ημέρες της ζωής του έχοντας την ευκαιρία να δει από κοντά τους ήρωές του στο προπονητικό κέντρο της Γιουνάιτεντ στο Κάρινγκτον.

 

Ήμουν Μέσα

Όταν μας έφτυναν στο Αμπντί Ιπεκτσί

Ολυμπιακός και Εφές έχουν παίξει 41 φορές στην Ευρωλίγκα στο τελευταίο τέταρτο του αιώνα και ο Γιάννης Φιλέρης θυμάται την πρώτη μονομαχία τους. Όταν ο Ιωαννίδης θύμιζε τον Νικηταρά τον Τουρκοφάγο.