Τα "καψόνια" του Ζοζέ τον οδηγούν εκτός "Όλντ Τράφορντ"

Σαν να τον τιμωρεί ο Μουρίνιο τον Ερίκ Μπεγί, ήδη φούντωσαν οι φήμες περί αποχώρησής του από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι δύο ανταγωνιστές που ενδιαφέρονται.

Manchester United's Eric Bailly wipes his face as he walks from the pitch after the end of the Champions League round of 16 second leg soccer match between Manchester United and Sevilla, at Old Trafford in Manchester, England, Tuesday, March 13, 2018. Sevilla won the game 2-1 and go through to the quarterfinals .(AP Photo/Dave Thompson)
Manchester United's Eric Bailly wipes his face as he walks from the pitch after the end of the Champions League round of 16 second leg soccer match between Manchester United and Sevilla, at Old Trafford in Manchester, England, Tuesday, March 13, 2018. Sevilla won the game 2-1 and go through to the quarterfinals .(AP Photo/Dave Thompson) AP PHOTO/DAVE THOMPSON

Ο Ζοζέ Μουρίνιο δεν είναι ο πιο εύκολος άνθρωπος του κόσμου. Ούτε θα γίνει. Όσοι δεν μπορούν ν' αποδεχθούν την ιδιοσυγκρασία του και να τον καταλάβουν, δεν έχουν θέση δίπλα του. Ξενερώνουν και φεύγουν.

Ο Ερίκ Μπεγί είναι μια τέτοια περίπτωση. Ο Ιβοριανός στόπερ, μεταγραφή ύψους 30 εκατομμυρίων λιρών από τη Βιγιαρεάλ πριν από δύο καλοκαίρια, κακοπερνάει με τον Πορτογάλο προπονητή και δεν το κρύβει. Ειδάλλως δεν θα διέρρεε από το περιβάλλον του η διάθεση να αποχωρήσει ακόμη και τον Ιανουάριο.

Δεν είναι μόνο πως μετά τα δύο 90λεπτα έχασε τη θέση του από τον Σμόλινγκ. Είναι κυρίως η εντύπωση πως ο Μουρίνιο το τελευταίο διάστημα τον κακομεταχειρίζεται. Διότι με... βασανιστήριο μοιάζει το γεγονός πως τον σηκώνει για αλλαγή και τον βάζει στο 92'!

Συνέβη δις και τυχαίο δεν είναι για κάποιους. Τον "καψονάρει" για την κακή απόδοση που είχε στο ματς με την Μπράιτον; Ίσως. Όπως και να 'χει, Άρσεναλ και Τότεναμ δήλωσαν στους... δικούς του πως ενδιαφέρονται. Αν σκοπεύει όντως ν' αφήσει τη Γιουνάιτεντ, με την οποία έχει συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2020.

News 24/7

24MEDIA NETWORK