Πιο κάτω δεν πάει: γυμνός στο δρόμο ο Γκασκόιν!

Ο φωτογραφικός φακός "συνέλαβε" την μεγάλη δόξα του αγγλικού ποδοσφαίρου, Πολ Γκασκόιν να κυκλοφορεί μόνο με το μπουρνούζι στους δρόμους του Λονδίνου, αναζητώντας αλκοόλ και παυσίπονα.

Οι "προσωπικοί δαίμονες" δεν λένε να εγκαταλείψουν τον Πολ Γκασκόιν. Η παλαιά δόξα του αγγλικού ποδοσφαίρου έχει κάνει αμέτρητες προσπάθειες όλα αυτά τα χρόνια να απεξαρτηθεί απ' το αλκοόλ και τις ναρκωτικές απουσίες, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Μάλιστα, το πρωί της Κυριακής (10/07) ο φωτογραφικός φακός τον "συνέλαβε" στους δρόμους του Λονδίνου να κυκλοφορεί μόνο με το μπουρνούζι και με ένα τσιγάρο στο στόμα. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ο παλαίμαχος άσος των Τότεναμ και Νιούκαστλ αποβιβάστηκε από ένα ταξί και πήγε στο Super Market προκειμένου να αγοράσει αλκοόλ και παυσίπονα.

Γι' ακόμα μία φορά εκφράζονται φόβοι για τη ζωή του, αφού όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες βρίσκεται σε τραγική κατάσταση.

Δείτε τις σοκαριστικές PHOTOS:

Why we love

23 λόγοι που αγαπάμε τον Ερίκ Καντονά

Η κλοτσιά σε ρατσιστή φίλαθλο της Κρίσταλ Πάλας, οι διαφημίσεις που πρωταγωνίστησε, τα γκολ που δεν πανηγύριζε και ο γιακάς. Με αφορμή τα γενέθλια του Ερίκ Καντονά, βρήκαμε 23 λόγους που τον αγαπάμε.