Βγήκε γυμνός στα χιόνια ο Ζλάταν!

Από αυτόν τον άνθρωπο δεν ξέρεις τι να περιμένεις. Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς έβγαλε τα ρούχα του, έμεινε με το εσώρουχο, ξάπλωσε στο χιόνι και το... απόλαυσε.

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβις είναι μια προσωπικότητα διαφορετική από τις άλλες. Και με αυτά που λέει, αλλά και με αυτά που κάνει. Όπως το πρόσφατο περιστατικό που μάλιστα το δημοσιοποίησε και στο twitter! Τι έκανε;

Δεν πτοήθηκε από το χιόνι, έβγαλε τα ρούχα του, έμεινε μονάχα με το εσώρουχο, ξάπλωσε στο έδαφος και το άπλωσε στο καλοσχηματισμένο σώμα του.

Μάλιστα, φαίνεται πως το απόλαυσε κιόλας, ενώ έκανε και κοιλιακούς. Ένα snow angel που αμέσως έγινε viral μόλις ο ίδιος το ανέβασε στο λογαριασμό του στο Instagram και ήδη έχει εκατομμύρια views.

Face Control

Στην Arsenal ο Ηλίας έμαθε να διασκεδάζει

Ξέρεις τι ισχύει για τα παρασκήνια. Όταν είναι καλά, βγαίνει προς τα έξω. Πόσω μάλλον όταν η 'παράσταση' αφορά μια ομάδα νεαρών που διασκεδάζουν. Αυτό έμαθε να κάνει στην Arsenal o Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...