Ποιος καυγάς με Πογκμπά; Ο Μουρίνιο τον κρατά αρχηγό!

Όχι μόνο δεν υπήρχε καυγάς με τον Πολ Πογκμπά όπως γράφτηκε αλλά ο Ζοζέ Μουρίνιο είναι τόσο ευχαριστημένος με τον Γάλλο άσο που δεν του παίρνει το περιβραχιόνιο. Διαβάστε αναλυτικά.

Ποιος καυγάς με Πογκμπά; Ο Μουρίνιο τον κρατά αρχηγό!

Πριν λίγα 24ωρα η αγγλική "Sun" έβαλε... μπουρλότο στα αποδυτήρια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καθώς με δημοσίευμά της αποκάλυπτε έντονο διάλογο μεταξύ Μουρίνιο και Πογκμπά που δεν άφηνε και πολλά περιθώρια στον Γάλλο μέσο για να συνεχίσει την καριέρα του στους "κόκκινους διαβόλους" αυτή τη σεζόν.

Σύμφωνα όμως με τον "special one", αυτός ο καυγάς δεν έλαβε χώρα ποτέ, με τον ίδιο να είναι απόλυτα ευχαριστημένος από την παρουσία του Γάλλου μέσου στην πρεμιέρα κόντρα στην Μπράιτον και να ξεκαθαρίζει πως θα τον έχει ως αρχηγό και στο κυριακάτικο ματς με την Μπράιτον για την 2η αγωνιστική της Premier League.

"Είμαι μαζί με τον Πογκμπά για δύο χρόνια και κάτι εβδομάδες και η αλήθεια είναι πως δεν ήμουν ποτέ τόσο ευτυχισμένος με εκείνον όπως είμαι τώρα. Αυτή είναι η αλήθεια. Δεν μπορώ να ζητήσω περισσότερα από εκείνον", δήλωσε αρχικά ο Πορτογάλος στη συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής, και συμπλήρωσε:

"Επέστρεψα τη Δευτέρα, προπονήθηκε για τρεις ημέρες, ζήτησα τη στήριξη και τη συμβολή του σε ένα σημαντικό παιχνίδι για μας όταν η ομάδα ήταν σε δυσκολία και το έκανε για περισσότερο χρόνο από αυτόν που περιμέναμε.

Όταν λέει πως το κάνει για τους οπαδούς και για την ομάδα, είναι ακριβώς αυτό που θέλω και ακριβώς αυτό που απαιτώ από τους ποδοσφαιριστές μου.

Επαναλαμβάνω: θέλω να παίζει καλά, να παίζει για την ομάδα και για τους οπαδούς και αυτό κάνει. Δεν έχει τσακωθεί ποτέ μαζί μου, δεν ανταλλάξαμε ποτέ βαριές κουβέντες. Δεν υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα μεταξύ μας, υπάρχει σεβασμός".

News 24/7

24MEDIA NETWORK