Απίθανο: Συνθήματα-κονσέρβα στην Γουέστ Χαμ!

Έγινε και αυτό στην Αγγλία. Οι άνθρωποι της Γουέστ Χαμ δεν άντεξαν την γκρίνια των οπαδών τους και έβαλαν στα ηχεία ηχογραφημένα συνθήματα για να φτιάξουν... θετική ατμόσφαιρα την ίδια ώρα που τα "σφυριά" παραπαίουν.

Το καλοκαίρι μετακόμισε στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου και άφησε την φυσική της έδρα. Ο κόσμος αγκάλιασε τη νέα προσπάθεια και στην αναμέτρηση με την Σαουθάμπτον πήγαν 56,864 θεατές!

Παρόλα αυτά η Γουέστ Χαμ απογοήτευσε για ακόμα μία φορά, χάνοντας 3-0 και πέφτοντας στην 18η θέση. Όπως είναι λογικό ο κόσμος άρχισε να... μουρμουράει. Οι υπεύθυνοι του συλλόγου, όμως, είχαν τη λύση.

Ηχογραφημένα συνθήματα και πανηγυρισμοί! Φυσικά όλοι το πρόσεξαν και έπεσε τρελό κράξιμο στα social media. Τα "σφυριά" βρίσκονται σε τραγική κατάσταση και δημοσιεύματα στο "νησί" θέλουν τον Σλάβεν Μπίλιτς να είναι... τελειωμένος.

Ήμουν Μέσα

Όταν μας έφτυναν στο Αμπντί Ιπεκτσί

Ολυμπιακός και Εφές έχουν παίξει 41 φορές στην Ευρωλίγκα στο τελευταίο τέταρτο του αιώνα και ο Γιάννης Φιλέρης θυμάται την πρώτη μονομαχία τους. Όταν ο Ιωαννίδης θύμιζε τον Νικηταρά τον Τουρκοφάγο.