Πρώην συμπαίκτης του κατακεραυνώνει τον Τζέραρντ

Ο Στίβεν Τζέραρντ είναι καθολικά αποδεκτός τουλάχιστον από τους συναδέλφους του. Καθολικά; Μάλλον θα πρέπει να το ξανασκεφτούμε αυτό.

Βρέθηκε ο άνθρωπος που αμφισβήτησε στα ίσια τον Στίβεν Τζέραρντ. Και μάλιστα όχι για την ποδοσφαιρική του αξία αλλά και για την ποιότητά του ως άνθρωπος.

Είναι ο Ελ Χατζί Ντιουφ ο οποίος συνυπήρξε με τον άλλοτε κάπτεν των reds στα αποδυτήρια του Ανφιλντ από το 2002 έως το 2005.

Τι του χρεώνει; "Ως παίκτης ήταν πολύ καλός, ο καλύτερος που μπορούσε να υπάρξει. Οταν έφτασα στη Λίβερπουλ, δεν ήταν τίποτα. Ούτε αυτός ούτε ο Κάραχερ. Αλλά στη συνέχεια δεν μπορούσε να με κοιτάξει καν στα μάτια, φοβόταν να μου μιλήσει.

Οταν επέστρεψα στο "Ανφιλντ" δεν ζήτησε εγώ τη φανέλα του. Αυτός ζήτησε τη δική μου αλλά όχι απευθείας σε μένα. Εβαλε τους συμπαίκτες του να την ζητήσουν" τόνισε ο Ντιουφ.

Μαζί πάντως κατέκτησαν το Τσάμπιονς Λιγκ το 2005. Αν αυτό λέει κάτι βεβαίως...

Longread

Οι 11 κορυφαίοι Βραζιλιάνοι της Ελλάδας

Το Contra.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει τους 11 καλύτερους Βραζιλιάνους που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Χωρίς σύστημα, με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο! Ψηφίστε τον κορυφαίο κατά τη γνώμη σας!