Κινδυνεύει με τιμωρία ο Ζλάταν για τις... cojones του!

Μία άσεμνη χειρονομία του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς είναι πιθανό να επιφέρει μεγάλη τιμωρία στον Σουηδό επιθετικό. Δείτε σε ποιον αντίπαλο έδειξε τις... cojones του (VIDEO)!

Μπορεί το ντέρμπι Σίτι - Γιουνάιτεντ για το League Cup να έχει γίνει εδώ και τέσσερις μέρες, τα... απόνερα του, όμως, έχουν αρχίσει να βγαίνουν στην επιφάνεια τώρα.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα, ο Σουηδός επιθετικός είχε έντονη λογομαχία με τον Νικολά Οταμεντί, με τον διαιτητή να του δίνει κίτρινη κάρτα. Αυτό δεν ήταν το μοναδικό "φάουλ" του Ζλάταν, αφού έπιασε τα... απόκρυφα σημεία του και φώναξε στον Αργεντινό πως δεν έχει cojones!

Η ομοσπονδία δεν έχει καλέσει ακόμα σε απολογία τον έμπειρο επιθετικό, όμως σε Γαλλία και Αγγλία αναφέρουν πως αυτό είναι πιθανό να συμβεί σύντομα. Σε περίπτωση που κριθεί ένοχος, αναμένεται βαριά τιμωρία.

Και όλα αυτά ενώ βρίσκεται σε περίοδο... ξηρασίας.

Ήμουν Μέσα

Όταν μας έφτυναν στο Αμπντί Ιπεκτσί

Ολυμπιακός και Εφές έχουν παίξει 41 φορές στην Ευρωλίγκα στο τελευταίο τέταρτο του αιώνα και ο Γιάννης Φιλέρης θυμάται την πρώτη μονομαχία τους. Όταν ο Ιωαννίδης θύμιζε τον Νικηταρά τον Τουρκοφάγο.