Κινδυνεύει με τιμωρία ο Ζλάταν για τις... cojones του!

Μία άσεμνη χειρονομία του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς είναι πιθανό να επιφέρει μεγάλη τιμωρία στον Σουηδό επιθετικό. Δείτε σε ποιον αντίπαλο έδειξε τις... cojones του (VIDEO)!

Μπορεί το ντέρμπι Σίτι - Γιουνάιτεντ για το League Cup να έχει γίνει εδώ και τέσσερις μέρες, τα... απόνερα του, όμως, έχουν αρχίσει να βγαίνουν στην επιφάνεια τώρα.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα, ο Σουηδός επιθετικός είχε έντονη λογομαχία με τον Νικολά Οταμεντί, με τον διαιτητή να του δίνει κίτρινη κάρτα. Αυτό δεν ήταν το μοναδικό "φάουλ" του Ζλάταν, αφού έπιασε τα... απόκρυφα σημεία του και φώναξε στον Αργεντινό πως δεν έχει cojones!

Η ομοσπονδία δεν έχει καλέσει ακόμα σε απολογία τον έμπειρο επιθετικό, όμως σε Γαλλία και Αγγλία αναφέρουν πως αυτό είναι πιθανό να συμβεί σύντομα. Σε περίπτωση που κριθεί ένοχος, αναμένεται βαριά τιμωρία.

Και όλα αυτά ενώ βρίσκεται σε περίοδο... ξηρασίας.

Longread

Οι 11 κορυφαίοι Βραζιλιάνοι της Ελλάδας

Το Contra.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει τους 11 καλύτερους Βραζιλιάνους που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Χωρίς σύστημα, με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο! Ψηφίστε τον κορυφαίο κατά τη γνώμη σας!