Κι ο Μπέκαμ έχει φάει... χυλόπιτα!

Μία ιστορία που αναμένεται να ενθαρρύνει πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές αποκάλυψε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, "βάζοντας" τα γυαλιά στον προπονητή που δεν πίστεψε ποτέ στις ικανότητές του, εξαιτίας της σωματοδομής του.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετρά 115 εμφανίσεις με την εθνική Αγγλίας, αποτελώντας τον τρίτο σε συμμετοχές με τη χώρα του Άγγλο ποδοσφαιριστή.

Παρόλα αυτά, για να φτάσει να αποτελεί βασικό γρανάζι των "λιονταριών", αλλά και να φορά το περιβραχιόνιο του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος, ο Μπέκαμ βίωσε σκληρή κριτική στα παιδικά του χρόνια.

Όπως ανέφερε ο ίδιος, στην ηλικία των 12, ένας προπονητής των μικρών εθνικών ομάδων της Αγγλίας του επισήμανε ότι δεν θα έπαιζε ποτέ στη κανονική ομάδα της χώρας του. Και αυτό λόγω του μεγέθους του.

Συγκεκριμένα, εξήγησε ότι έζησε την απόρριψη όταν προσπάθησε να μπει σε σχολική ακαδημία, με τη δικαιολογία πως ήταν μικροκαμωμένος, δεν είχε δύναμη και δεν θα μπορούσε ποτέ να τα καταφέρει μέχρι την εθνική αντρών.

Ύστερα από 30 χρόνια ο Μπέκαμ έχει συμμετάσχει σε τρία Μουντιάλ, ενώ έχει αγωνιστεί σε κάποιους από τους μεγαλύτερους ευρωπαϊκούς συλλόγους, μετατρέποντας τον παιδικό εφιάλτη σε παραμύθι.

Το μήνυμα που στέλνει σήμερα στους νέους που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο είναι το εξής:

"Το μήνυμά μου στα νέα παιδιά εκεί έξω είναι ότι μπορεί να υπάρχουν τυχόν δύσκολες περίοδοι, δύσκολες στιγμές, αλλά πιστέψτε στον εαυτό σας, περάστε καλά, διασκεδάστε και απλά να αγαπάτε το παιχνίδι".