Παίκτες και μοντέλα τα... πέταξαν έξω!

Στις ιπποδρομίες του Τσέλτεναμ την παράσταση δεν έκλεψαν τα άλογα, αλλά τα γεννητικά όργανα ποδοσφαιριστών και τα στήθη μοντέλων.

Στην Αγγλία κάθε χρόνο τέτοια εποχή οι ιπποδρομίες του Τσέλτεναμ αποτελούν το αθλητικό event που μαζεύει επάνω του τα φώτα της δημοσιότητας. Φέτος η προσοχή επικεντρώθηκε στη συγκεκριμένη διοργάνωση όχι λόγω κάποιου σπουδαίου κατορθώματος των ιππέων ή των αλόγων τους, αλλά λόγω των κατορθωμάτων κάποιον μοντέλων και μερικών ποδοσφαιριστών!

 

Οι ποδοσφαιριστές της Ντονς και Τζέιμς Κόλινς της Νορθάμπτον ξεγυμνώθηκαν και έκαναν την ανάγκη τους σε ποτήρια. Την ίδια ώρα οι Τζέσικα Χέις (παρουσιάστρια) και Κέιτι Σάλμον (μοντέλο) έδειχναν στους παπαράτσι τα στήθη τους! Όλοι τους, πρέπει να είχαν πιει λιγάκι παραπάνω...

 

Columns

Ο Γιάννης δεν μίλησε μόνο για τον Θανάση

Με αφορμή τη ρατσιστική επίθεση στον Θανάση Αντετοκούνμπο, ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης εξηγεί την αναγκαιότητα της παρέμβασης του Γιάννη κυρίως για λογαριασμό των ανώνυμων θυμάτων του ρατσισμού.

Longread

Ελλάδα-Ρωσία 1-0: "10 και 11 πέφτουν για πεν."

Μετά από 25 χρόνια, ο δημιουργός Νιόπλιας, ο σκόρερ Μαχλάς και ο ρεπόρτερ αγωνιστικού χώρου Γιάννης Καραλής αναπολούν και διηγούνται στο Contra.gr την ιστορία της τεράστιας νίκης επί των Ρώσων (1-0).