Παραλίγο να σκοτώσει τη γυναίκα του ο Ρέντναπ!

Η σύζυγος του Χάρι Ρέντναπ τραυματίστηκε σοβαρά με έναν απίστευτο τρόπο και προ στιγμήν κινδύνευσε ακόμα και η ζωή της εξαιτίας του... ίδιου του συζύγου της. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Μία συνηθισμένη ημέρα για ψώνια κινδύνεψε να μετατραπεί -ελέω ενός τραγικού λάθους- σε ένα ανείπωτο δράμα για την οικογένεια Ρέντναπ. Όπως αποκαλύπτουν τα αγγλικά ΜΜΕ, ο πρώην τεχνικός της Τότεναμ Χάρι Ρέντναπ συνόδευσε τη σύζυγό του, Σάντρα, για να κάνει τα ψώνια της στο προάστιο του Γουέστμπουρν (Μπόρνμουθ), με τον ίδιο να φτάνει άθελά του πολύ κοντά στο να της αφαιρέσει τη ζωή!

 

Και αυτό γιατί ο 69χρονος τεχνικός ξεκίνησε να φύγει με το αμάξι του (μάρκας Range Rover) από το μέρος που άφησε την γυναίκα του, η οποία όμως δεν είχε προλάβει να βγάλει και τα δύο πόδια από το αμάξι ενώ ταυτόχρονα το παλτό της είχε πιαστεί στη μία ρόδα του αυτοκινήτου.

 

Το τραγικό αποτέλεσμα ήταν ο Ρέντναπ να χτυπήσει με το αμάξι τη γυναίκα του και να την σέρνει στην άσφαλτο, με την άτυχη γυναίκα να ουρλιάζει και πλήθος κόσμου να τρέχει ακούγοντας τις φωνές για να προσφέρει τη βοήθειά του.

 

Η συνέχεια βρήκε την Σάντρα Ρέντναπ πεσμένη στο έδαφος έχοντας χάσει πολύ αίμα, τον Χάρι Ρέντναν σοκαρισμένο να προσπαθεί να βοηθήσει και το ασθενοφόρο να καταφτάνει άμεσα για τη διακομιδή της στο νοσοκομείο.

 

Άτομα κοντά στην οικογένεια επιβεβαίωσαν πως η σύζυγος του Χάρι Ρέντναπ υποβλήθηκε άμεσα σε χειρουργική επέμβαση στο πόδι και πλέον είναι καλά, ωστόσο θα χρειαστεί μία μακρά περίοδο αποθεραπείας ώστε να γίνει απολύτως καλά.