Θέλει εθνική Αγγλίας με... όρους ο Ακινφένβα

Μήνυμα στον Σαμ Αλαρντάις έστειλε το "Beast", Αντεμπάγιο Ακινφένβα, ο οποίος έθεσε εαυτόν στη διάθεση της εθνικής Αγγλίας αλλά υπό προϋποθέσεις.

Στη διάθεση του Σαμ Αλαρντάις τέθηκε ο Αντεμπάγιο Ακινφένβα, ο οποίος δήλωσε έτοιμος για την εθνική Αγγλίας υπό... προϋποθέσεις. Ποιες είναι αυτές; Απλές. Να σερβίρεται κοτόπουλο πριν από κάθε παιχνίδι.

"Είμαι διαθέσιμος για την εθνική Αγγλίας μόνο αν μου σερβίρουν κοτόπουλο πριν από τα ματς. Είναι απλό. Ναι στο κοτόπουλο; Ναι κι εγώ. Όχι στο κοτόπουλο; Όχι εγώ! Δεν είναι κάτι αλαζονικό, αλλά είναι αυτό που χρειάζομαι να τρώω", δήλωσε το "τέρας".

Τέλος είπε απευθυνόμενος στον Αλαρντάις: "Άκουσέ με Σαμ. Επικοινώνησε μαζί μου, γιατί νιώθω ότι στα τελευταία 17 ή 20 λεπτά του παιχνιδιού θα με βάζεις και "ΜΠΑΜ". Δε λέω να με χρησιμοποιείς συνέχεια, αλλά είμαι αποτελεσματικός στα τελευταία λεπτά. Ο Γκάρεθ Ένσγουορθ (προπονητής της Γουίκομπ, στην οποία πήρε μεταγραφή ο Ακινφέουα) επικοινώνησε μαζί μου και υπέγραψα. Βρες με κι εσύ… Ας το κάνουμε πραγματικότητα!".

 

Wonderkid

Είναι ο Zion Williamson ο νέος LeBron James;

Οι συγκρίσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Εκτός και αν τις κάνουν τύποι σαν τον Steve Kerr. Τότε μάλλον αποκτούν αξία και εμείς λόγο να σου γνωρίσουμε τον Zion Williamson.

Face Control

Ο Ινσούα έπαιξε και για την Μπόκα

Πολλά χιλιόμετρα μακριά από το Φάληρο η αγαπημένη του Μπόκα Τζούνιορς έπαιζε κόντρα στη 'μισητή' Ρίβερ Πλέιτ και ο Εμανουέλ Ινσούα έπαιξε και γι' αυτή στο ντέρμπι. Και μάλιστα χωρίς να δεχθεί κάρτα!