Το κομπλιμέντο του Ρότζερς στον Ουζουνίδη

Την ευκαιρία να συζητήσουν μεταξύ τους είχαν Μαρίνος Ουζουνίδης και Μπρένταν Ρότζερς μετά το τέλος της αναμέτρησης και την πρόκριση της ΑΕΚ επί της Σέλτικ στα πλέι οφ του Champions League. Διαβάστε τι είπε ο τεχνικός των "Κελτών" στον Έλληνα συνάδερφό του και ποια η πρόβλεψη του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Το κομπλιμέντο του Ρότζερς στον Ουζουνίδη

Μετά το τέλος του ΑΕΚ - Σέλτικ και την πρόκριση της Ένωσης στα πλέι οφ του Champions League, ο Μαρίνος Ουζουνίδης και ο Μπρένταν Ρότζερς είχαν τετ-α-τετ στους διαδρόμους του ΟΑΚΑ και τα μίλησαν για κάμποση ώρα.

Ο τεχνικός της πρωταθλήτριας είπε στον ομόλογό του χαρακτηριστικά " ...καλή συνέχεια στη Σέλτικ, είστε πολύ μεγάλη ομάδα και θέλω να σου πω ότι μελετώντας τόσο καιρό την ομάδα σου, είδα πολύ ωραία πράγματα από εσένα... " εννοώντας στοιχεία στο παιχνίδι των "Κελτών".

Ως απάντηση ο Ουζουνίδης πήρε ένα κομπλιμέντο από τον πρώην boss της Λίβερπουλ, καθώς ο Ρότζερς σημείωσε " ...συγχαρητήρια και σε εσένα, είσαι πολύ καλός προπονητής... "

Εκτός, πάντως, από τον Ρότζερς ο Εβρίτης συζήτησε και με τον Δημήτρη Μελισσανίδη από τον οποίο έλαβε τα συγχαρητήρια για την επιτυχία. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ κατέβηκε στα αποδυτήρια, όντας αναστατωμένος από την αγωνία που πέρασε.

Φυσικά, τα πάντα ξεπεράστηκαν γρήγορα αφού η χαρά της πρόκρισης... έσβησε τα άγχη. Βέβαια, ο Μελισσανίδης όπως έγινε γνωστό είχε προβλέψει από το πρώτο ματς πως πάμε για... θρίλερ, λέγοντας χαρακτηριστικά στη Γλασκώβη μετά το 1-1 " ...το βλέπω εγώ, θα μας βγει η ψυχή στο ΟΑΚΑ... "

News 24/7

24MEDIA NETWORK