Η Ριέκα παρακαλά παίκτη να μην φύγει πριν τον Ολυμπιακό!

Ο πρόεδρος της Ριέκα, Νταμίρ Μίσκοβιτς, αποκάλυψε πως βασικός ποδοσφαιριστής αποχωρεί άμεσα από την ομάδα του, παρότι του προσέφερε επιπλέον χρήματα για να αγωνιστεί κόντρα στον Ολυμπιακό!

Μία ανάσα από τη μεταγραφή του στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας βρίσκεται ο Σκοπιανός δεξιός μπακ της Ριέκα, Στεφάν Ριστόβσκι, με τους Κροάτες να βάζουν τώρα περίπου 3.500.000€ στα ταμεία τους, έτσι ώστε να μην χάσουν ελεύθερο τον παίκτη το επόμενο καλοκαίρι.

Το στόρι βέβαια δεν τελειώνει εδώ. Αυτό γιατί ο πρόεδρος της Ριέκα ήταν αποκαλυπτικός όσον αφορά τον 25χρονο αμυντικό. Για την ακρίβεια έκανε τα πάντα για να τον κρατήσει έστω και για... λίγο.

"Ναι είναι αλήθεια. Ο Ριστόβσκι θα φύγει, όμως μέχρι να ολοκληρωθούν και τα τυπικά, τίποτα δεν είναι βέβαιο", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Τόσο ο παίκτης όσο και ο ατζέντης του θέλουν να φύγουν άμεσα. Εμείς κάναμε προσπάθεια και του προσφέραμε χρήματα για να μείνει στα δυο ματς με τον Ολυμπιακό, όμως δεν συμφώνησε".

Ο Ριστόβσκι αποκτήθηκε από την Ριέκα το 2015 ως ελεύθερος και θα φέρει αρκετά χρήματα στα ταμεία του συλλόγου.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...