H Wanda ξέρει να φτιάχνει την καριέρα του Mauro Icardi

O Μauro Icardi σκόραρε το πιο όμορφο γκολ της πρεμιέρας του φετινού UEFA Champions League και πριν προλάβει να ολοκληρώσει τον πανηγυρισμό, η σύζυγος/μητέρα των παιδιών του/ατζέντης/πρώην σύζυγος του μέντορα του Icardi, Wanda είxε κάνει post στα social media.

H Wanda ξέρει να φτιάχνει την καριέρα του Mauro Icardi

H Gazzetta dello Sport 'βγάζει' εβδομαδιαίο περιοδικό, με τίτλο 'Fuorigioco'. Που σημαίνει 'οφσάιντ' και προφανώς το περιεχόμενο του είναι αθλητικό. Στο τελευταίο τεύχος του Αυγούστου φιλοξένησε συνέντευξη της Icardi. Όχι ΤΟΥ Icardi, αλλά της συζύγου του αρχηγού της Inter, Wanda, που συνεχίζει να βρίσκει πράγματα να αποκαλύπτει για τον άνδρα της -μολονότι έχει... σπάσει δεκάδες φορές τη σιωπή της.

Λίγες ημέρες μετά, ο Mauro έγινε ο πρώτος αρχηγός της Internazionale που ηγήθηκε της παρέας του, στον αγωνιστικό χώρο του Giuseppe Meazza, σε ματς για το UEFA Champions League, μετά το 2012. Στα 25 του έζησε και μια ακόμα εμπειρία που θα διηγείται στα -πολλά- παιδιά του: σκόραρε το καλύτερο γκολ της πρεμιέρας, στη μεγάλη επιστροφή των nerazzurri και τη νίκη επί της Tottenham.

Δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει τον πανηγυρισμό του και η Wanda είχε ποστάρει ήδη κάτι στο Instagram.

Eμφανίστηκε με δάκρυα στα μάτια, γράφοντας... για αυτά, αλλά και για την υπερηφάνεια που αισθάνεται για τον άνδρα της "τον οποίον δεν αμφισβήτησα ποτέ. Καλωσήλθες στο Champions League, Mauro Icardi. Σε αγαπώ"!

Κατόπιν αυτών, ήλθε η ώρα να πούμε δυο πράγματα για τη δυναμική αυτής της σχέσης. Αρχής γενομένης από το πώς ξεκίνησε. Πριν προχωρήσουμε, να σου συστήσω την Zaira Nara, μοντέλο εξ Αργεντινής, 30 χρόνων.

Πάμε τώρα και στη μεγαλύτερη αδελφή της, Wanda, η οποία επίσης δήλωνε μοντέλο στα νιάτα της. Μετά το άλλαξε σε media personality και ατζέντης ποδοσφαιριστών. Και στα δυο λέει αλήθεια. Ακόμα και αν στο πρακτορείο της έχει μόνο έναν πελάτη -που της είναι υπεραρκετός: τον άνδρα της.

Η Wanda είχε δοκιμάσει την τύχη της ως ηθοποιός και ως μοντέλο, χωρίς όμως κάποια επιτυχία. Ένας ρόλος που της είχε δοθεί σε θεατρική παράσταση του Jorge Corona (Αργεντινός κωμικός) έληξε με καταγγελία της ότι υπήρξε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης του ηθοποιού/παραγωγού και της συζύγου του. Στα 22 εισήλθε εις γάμου κοινωνία με τον -επίσης Αργεντινό- Maxi López, τότε παίκτη της FC Moscow και μετέπειτα της Milan και της Sampdoria (μεταξύ πολλών άλλων). Μείνε όμως, στη Sampdoria, γιατί εκεί η Wanda γνώρισε τον Icardi.

Ο Maxi López ήταν μέντορας του -18χρονου τότε- Mauro Icardi

Πέντε χρόνια μετά, το Δεκέμβρη του 2013, η Wada και ο Maxi χώρισαν. Σαν φίλοι. Η Wada πόσταρε ένα “Hasta acá llego mi amor" ("Έως εδώ αγάπη μου") και η ζωή συνεχίστηκε. Είχε άλλωστε, αποκτήσει τρία παιδιά με τον López (τον 9χρονο σήμερα Valentino, τον 8χρονο Constantino και τον 6χρονο Benedicto). Άρα, μια επικοινωνία θα την είχαν εφ όρου ζωής.

Λίγους μήνες μετά το μήνυμα της Wada για το αντίο στον López, ένας συμπαίκτης του τελευταίου στη Sampdoria, ο 23χρονος Mauro Icardi θέλησε να μοιραστεί τη χαρά του με τους followers του. Ποια ήταν; Είχε γνωρίσει τη γυναίκα της ζωής του. Ποια ήταν; Η Wanda, για την οποία έγραψε "Wada i love you. Δεν είναι εύκολο να εξηγήσω το συναίσθημα αυτό, γιατί ανακάλυψα πως αυτές οι δυο λέξεις "κουβαλούν" συναισθήματα που δεν έχουν όρια". Και τότε έγινε ο κακός χαμός. Τα media εστίασαν στον Icardi, ως αιτία που πήραν διαζύγιο οι Wada και Maxi.

Eκείνη μίλησε σε αργεντίνικο περιοδικό, όπου είπε πως "χώρισα γιατί ο πρώην σύζυγος μου ήταν άπιστος και ορκίζομαι στα παιδιά μου".

Πρόσθεσε ότι τον είχε πιάσει με την οικονόμο τους "που ήταν και άσχημη. Δεν έκανε έρωτα μαζί μου για τρεις μήνες", διαβεβαιώνοντας ότι "η σχέση μου με τον Mauro άρχισε μετά το διαζύγιο". Τόνισε ότι δεν ζήτησε ευρώ παραπάνω από όσα χρειαζόταν για τη διατροφή και πως “όταν είπα στον Maxi ότι χωρίζουμε, με ρώτησε “και ποιος θα σε θέλει με τρία παιδιά”.

Την ήθελε ο Icardi που της είπε από την αρχή “θα αγαπήσω τα παιδιά σου σαν να είναι δικά μου”, πριν της κάνει πρόταση γάμου. Ακολούθως, απέκτησαν δυο παιδιά -κορίτσια.

Όλα ξεκίνησαν από ένα tablet... ή ένα αυτοκίνητο

Στο βιβλίο του, που κυκλοφόρησε το 2016, έγραψε πως “η Wada είχε ρωτήσει αν μπορώ να της αγοράσω ένα iPad, σε ένα ταξίδι που επρόκειτο να κάνω στην Αμερική. Της το πήρα και όταν επέστρεψα στην Ιταλία πήγα να της το δώσω. Σκεφτόμουν έντονα πως θέλω να τη ξαναδώ. Aνταλλάζαμε ήδη μηνύματα. Με είχε καλέσει και σε διακοπές που έκανε με τον Maxi. Εκεί με φίλησε και με ενημέρωσε πως θα χώριζε”.

Η Wanda πάλι, είπε προ ημερών ότι "είχα χωρίσει με τον Maxi, είχα επιστρέψει με τα παιδιά στην Αργεντινή και ήλθα στο Μιλάνο να ασχοληθώ με κάτι γραφειοκρατικά ζητήματα. Ο Mauro προσφέρθηκε να μου δώσει το αυτοκίνητο του. Με ρώτησε αν ήθελα να φάμε κάτι μαζί. Φάγαμε pasta με λίγο ψωμί. Ήταν τα μόνα πράγματα που είχε σπίτι του".

Έχει σημασία να ξέρεις επίσης, πως επί του χουνεριού του López τοποθετήθηκε και ο Diego Maradona.

Ο θρύλος του παγκοσμίου ποδοσφαίρου είχε αποκαλέσει 'προδότη' τον Icardi, προσθέτοντας πως "αρνούμαι να μιλήσω για προδότες", σε ερώτηση για το σκάνδαλο. Ήταν και ο λόγος που αποκλείστηκε από την ομάδα του Copa America, το 2016. Αυτό άλλαξε στην πορεία.

Oι καριέρες των συντρόφων της Wada συνεχίστηκαν και την ημέρα που η Inter αντιμετώπισε την Τοrino, όλες οι κάμερες είχαν εστιάσει στο αν να χαιρετηθούν ο Icardi με τον López. Δεν χαιρετήθηκαν.

Έπεσαν μούρη με μούρη και σε διακοπές του 2016, στην Ισπανία. Ο López ήταν με τη νέα του σύντροφο -ένα μοντέλο από τη Σουηδία. Πάλι δεν μίλησαν, όπως δεν ξανακοιτάχτηκαν έκτοτε σε αγωνιστικό χώρο.

Είχαν μεσολαβήσει αγωγές του πρώην, στις οποίες ανέφερε πως η Wada δεν του επιτρέπει να δει τα παιδιά του. Σε άλλη παράγραφο την κατηγορούσε για την έκθεση τους στα social media και ζητούσε 50.000 ευρώ για κάθε post των ανήλικων αγοριών. Η Wada έπαθε ένα εγκεφαλικό, έδωσε συνέντευξη μόνο και μόνο για να πει πως ο López λέει ψέματα και κατέληξε "αντί να ξοδεύει χρήματα σε δικηγόρους, ας τα ξοδεύει για να δει τα παιδιά του". Θα 'χεις καταλάβει πως η Wada δεν τα κρατά μέσα της.

Τον Οκτώβριο του 2015 ο πλανήτης ενημερώθηκε πως ο Icardi είχε απολύσει τον επί δέκα χρόνια εκπρόσωπο του και ότι τη θέση του θα κάλυπτε... η Wada!

'Είναι μια δύσκολη δουλειά, σε έναν ανδροκρατούμενο χώρο' είπε πριν λίγες ημέρες στη Gazzetta dello Sport, “γίνεται ακόμα πιο δύσκολη, διότι είμαι η σύζυγος του πελάτη μου. Ο Mauro όμως, με εμπιστεύεται απόλυτα και νομιμοποιεί το ρόλο μου, ενώπιον όλων. Οφείλω ωστόσο, να παραδεχθώ ότι δεν ήταν και πολύ εύκολο να διαπραγματεύομαι το νέο του συμβόλαιο, ούσα 7 μηνών έγκυος”. To νυν συμβόλαιο λήγει το 2021.

Τον Δεκέμβρη του 2017 η Real Madrid έριξε στα πόδια του τα 110 εκατ. ευρώ του buy out. Κάτι ανάλογο έκανε και η Manchester United. Έμενε να συμφωνήσει, με κάποιον, ο παίκτης. Δεν συμφώνησε με κανέναν. Όπως είπε η οικογένεια του (aka Wanda) ήθελε να μείνει στο Μιλάνο.

Παρεμπιπτόντως, η Wada είχε πάρει και τον Maradona για να συζητήσουν επί του αποκλεισμού του Mauro από την εθνική -που έληξε. Kάποιοι κακοήθεις είπαν πως για να πείσει τον Maradona να αλλάξει άποψη για τον άνδρα της, έκανε σεξ μαζί του. Την καταγγελία έκανε παρουσιάστρια της αργεντίνικης τηλεόρασης, ονόματι Mirtha Legrand, η οποία δήλωσε αυτήκοος μάρτυρας. Εξήγησε πως ό,τι έγινε, έγινε στο Costa Galana Hotel στο Mar del Plata, όπου έμενε και εκείνη.

H Wanda ξέρει να φτιάχνει την καριέρα του Mauro Icardi

Η Mirtha

Όταν η Napoli ήθελε να προσεγγίσει τον Icardi, πήγε πρώτα σε εκείνη. Της έταξαν και ρόλο σε κινηματογραφική ταινία "γιατί ήξεραν πως είμαι ηθοποιός. Όχι για τον Mauro" είπε στην κορυφαία ιταλική αθλητική εφημερίδα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK