Ποια ομάδα "καίγεται" για το VAR; Η Γιουβέντους!

Η Γιουβέντους έκανε "δήλωση" τον Ιούλιο με την απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο και τώρα θέλει να περάσει... το δικό της όσον αφορά στη χρήση του VAR στο Champions League. Διαβάστε το story.

Juventus' president Andrea Agnelli arrives at Villar Perosa, northern Italy, Sunday, Aug.12, 2018, to attend a friendly match between the Juventus A and B teams, that will see Cristiano Ronaldo in his first official appearance with Juventus. (AP Photo/Antonio Calanni)
Juventus' president Andrea Agnelli arrives at Villar Perosa, northern Italy, Sunday, Aug.12, 2018, to attend a friendly match between the Juventus A and B teams, that will see Cristiano Ronaldo in his first official appearance with Juventus. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

"Δεν είμαι ακόμα πεπεισμένος για την χρησιμότητα αυτής της τεχνολογίας, υπάρχουν παράμετροι που δεν έχουν ακόμα ξεκαθαριστεί", δήλωσε πρόσφατα ο Αλεκσάντερ Σεφερίν, όμως φαίνεται πως δεν είναι όλοι οι σύλλογοι σύμφωνοι με την τοποθέτηση αυτή του προέδρου της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Υπάρχει μάλιστα και σύλλογος που είναι πρόθυμος να πρωτοστατήσει ώστε να δούμε το VAR στους αγώνες της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης αρκετά σύντομα και αυτή δεν είναι άλλη από την Γιουβέντους.

Όπως αποκάλυψε η "Gazzetta dello Sport", ο πρόεδρος των πρωταθλητών Ιταλίας Αντρέα Ανιέλι ούτε που θέλει να ακούει για το ενδεχόμενο να μην μπει το VAR στη ζωή του Champions League από αυτή τη σεζόν (οι άνθρωποι της UEFA σκέφτονται να αναβάλλουν τις αλλαγές για τη σεζόν 2018-19) και πιέζει ώστε να εφαρμοστεί από τα νοκ-άουτ ματς της φετινής σεζόν.

Προφανώς οι άνθρωποι των "μπιανκονέρι" θεωρούν τους εαυτούς αδικημένους από τη συμπεριφορά της διαιτησίας στον περσινό προημιτελικό κόντρα στην Ρεάλ στο Μπερναμπέου (πέναλτι εις βάρος τους στο 93' που έφερε τον αποκλεισμό, από πέναλτι μάλιστα που εκτέλεσε εύστοχα ο Ρονάλντο) και δεν θέλουν να ζήσουν το ίδιο έργο.

Τώρα αν θα πετύχουν το στόχο τους , πείθοντας την UEFA, ο χρόνος θα το δείξει.

News 24/7

24MEDIA NETWORK