Μόνο με VIP ο Ολυμπιακός στο Βελιγράδι

Η επικινδυνότητα που κρύβει το ζευγάρωμα του Ολυμπιακού με την Παρτιζάν ανάγκασε την UEFA ν' απαγορεύσει την αμοιβαία μετακίνηση οπαδών στα δύο παιχνίδια.

Η UEFA δεν παίρνει το ρίσκο της συνύπαρξης οπαδών Ολυμπιακού και Παρτιζάν στο ίδιο γήπεδο και αποφασίστηκε θα δοθούν εισιτήρια στους φιλοξενούμενους πέρα από τις 20 προσκλήσεις για τα επίσημα.

Προφανώς και ήταν μια αναμενόμενη εξέλιξη δεδομένης της αντιπαλότητας των δύο ομάδων, η οποία εδράζεται στη οπαδική αδελφοποίηση Ολυμπιακού-Ερ.Αστέρα και στην αντίστοιχη Παρτιζάν-ΠΑΟΚ.

Την επιστολή της UEFA υπέγραψε ο υπεύθυνος ασφαλείας Κένι Σκοτ, στηρίζοντας την απόφασή του στο άρθρο 24.1 περί κανονισμού ασφαλείας σταδίων. Μάλιστα οι δυο ομάδες κλήθηκαν να ενημερώσουν τους φιλάθλους τους προκειμένου να μην υπάρξει άσκοπη μετακίνηση στα εκτός έδρας παιχνίδια.

Το μάτς που θα γίνει στο Βελιγράδι την ερχόμενη Τρίτη θα ξεκινήσει σε... ώσρα Τσάμπιονς Λιγκ, δηλαδή 9.45 το βράδυ.

 

Face Control

Στην Arsenal ο Ηλίας έμαθε να διασκεδάζει

Ξέρεις τι ισχύει για τα παρασκήνια. Όταν είναι καλά, βγαίνει προς τα έξω. Πόσω μάλλον όταν η 'παράσταση' αφορά μια ομάδα νεαρών που διασκεδάζουν. Αυτό έμαθε να κάνει στην Arsenal o Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...