Περίπατος για τη Σίτι με "πεντάρα", ήττα για ΑΠΟΕΛ

O ΑΠΟΕΛ γνώρισε την ήττα με 1-0 απ' την Κοπεγχάγη, όμως παραμένει στο κόλπο της πρόκρισης. Περίπατος για την Μάντσεστερ Σίτι που πέρασε σαν... σίφουνας απ' τη Ρουμανία, επικρατώντας με 5-0 της Στεάουα Βουκουρεστίου με χατ τρικ του Αγκουέρο που έχασε και δύο πέναλτι! Αναλυτικά τα αποτελέσματα.

Περίπατος για τη Σίτι με "πεντάρα", ήττα για ΑΠΟΕΛ

Σε μέτρια βραδιά βρέθηκε ο ΑΠΟΕΛ, με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα με 1-0 απ' την Κοπεγχάγη στη Δανία. Οι γηπεδούχοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα, αναγκάζοντας τους Κύπριους να έχουν ρόλο... κομπάρσου. Οι παίκτες του Στάλε Σόλμπακεν πίεσαν απ' τα πρώτα λεπτά κι έχασαν καλές στιγμές με τον Φεντερίκο Σανταντέρ (8', 30') και 34' Αντρίγια Πάβλοβιτς, αλλά ο Μπόι Βάτερμαν με εξαιρετικές αποκρούσεις κράτησε ανέπαφη την εστία του. Τελικά, η Κοπεγχάγη κατάφερε να πάρει το προβάδισμα λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 43' με τον Πάβλοβιτς, ο οποίος πήρε ρεβάνς για τη χαμένη ευκαιρία του 34ο λεπτό. Ο Σέρβος επιθετικός απέφυγε τον Βάτερμαν και πλάσαρε εύστοχα.

Περίπατος για τη Σίτι με "πεντάρα", ήττα για ΑΠΟΕΛ

Η ομάδα του Τόμας Κρίστιανσεν ανέβασε την απόδοσή της στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά παρόλα αυτά οι Δανοί είχαν την κατοχή και πίεζαν γι' ακόμα ένα γκολ, το οποίο θα τους έδινε σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς. Μετά το 75' η κυπριακή ομάδα έκανε μία τελευταία προσπάθεια να πετύχει το πολυπόθητο γκολ, αλλά αρχικά ο Γιάννης Γιαννιώτας έστειλε με σουτ την μπάλα λίγο άουτ, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Ρόμπιν Όλσεν αρνήθηκε το γκολ με εξαιρετική επέμβαση σε κοντινή κεφαλιά του Ντε Καμάργκο.

Κοπεγχάγη:Ολσεν, Αουγκουστίνσον, Γιόχανσον, Άνκερσεν, Γιόργκενσεν, Κβιστ, Βέρμπιτς, Ντιλέινι, Σανταντέρ, Πάβλοβιτς (67' Κορνέλιους), Φαλκ

ΑΠΟΕΛ:Βάτερμαν, Καρλάο (46' Μερκής), Μιλάνοφ, Αστίθ, Εφρέμ (56' Βάντερ), Ορλάντι, Αλεξάνδρου, Βινίσιους, Νούνο Μοράις, Σωτηρίου, Γιαννιώτας

Περίπατος για τη Σίτι με "πεντάρα", ήττα για ΑΠΟΕΛ

Η Μάντσεστερ Σίτι, εν αντιθέσει με την αναμέτρηση απέναντι στη Σάντερλαντ, είχε εύκολο έργο στη Ρουμανία, επικρατώντας με 5-0 την Στεάουα Βουκουρεστίου. Μόλις στο 9ο λεπτό, ο Σέρχιο Αγκουέρο είχε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ για τους "πολίτες" από τη βούλα του πέναλτι, όμως ο Φλορίν Νίτα είπε "όχι" με εξαιρετική απόκρουση, ενώ στη συνέχεια της φάσης ο Ραχίμ Στέρλινγκ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Τελικά, τρία λεπτά αργότερα ο Νταβίντ Σίλβα έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του. Στο 20' ο Αγκουέρο είχε την ευκαιρία να πάρει ρεβάνς για το χαμένο πέναλτι, όμως... κατάφερε να αστοχήσει εκ νέου απ' την "άσπρη βούλα".

Περίπατος για τη Σίτι με "πεντάρα", ήττα για ΑΠΟΕΛ

Οι παίκτες του Πεπ Γκουαρδιόλα είχαν τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα, δημιουργούσαν διαρκώς ευκαιρίες για γκολ, το οποίο εν τέλει ήρθε στο 41' με τον Αγκουέρο. Το δεύτερο μέρος άρχισε όπως τελείωσε το πρώτο. Με γκολ. Στο 49' ο Νολίτο ανέβασε το δείκτη του σκορ για τους "πολίτες", μετατρέποντας την αναμέτρηση σε... υγιεινό περίπατο. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Αγκουέρο, σε μία περίεργη βραδιά για τον ίδιο, πετυχαίνοντας χατ τρικ με δύο γκολ στο 78' και το 89'. Πλέον, η ρεβάνς του Μάντσεστερ γίνεται καθαρά για διαδικαστικούς λόγους.

Στεάουα Βουκουρεστίου:Νίτσα, Ταμάς, Τότστα, Μομτσίλοβιτς, Χαμρούν, Στάντσιου, Μουνίρου Σούλεϊ (67' Ποπέσκου), Ακίμ (46 Μπουρτσεάνου), Ενάτσε, Πόπα, Γκολούμποβιτς (46' Τουντόρι)

Μάντσεστερ Σίτι:Καμπαγέρο, Σαμπαλέτα (70' Σανιά), Κολάροβ (75' Κλισί), Στόουνς, Οταμέντι, Στέρλινγκ, Ντε Μπράινε (79' Φερνάντο), Σίλβα, Φερναντίνιο, Νολίτο, Αγκουέρο

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΡΑΔΙΑΣ

Τρίτη 16 Αυγούστου

Άγιαξ - Ροστόφ 1-1

(38' πεν. Κλάασεν - 13' Νομπόα)

Ντιναμό Ζάγκρεμπ - Ζάλτσμπουργκ 1-1

(76' Ρογκ - 59' Λάζαρο)

Κοπεγχάγη - ΑΠΟΕΛ 1-0

(43' Πάβλοβιτς)

Στεάουα Βουκουρεστίου - Μάντσεστερ Σίτι 0-5

(13' Νταβίντ Σίλβα, 41', 78', 89' Αγκουέρο, 49' Νολίτο)

Γιουνγκ Μπόις - Γκλάντμπαχ 1-3

(56' Σουλεϊμανί - 11', 69' Ράφαελ, 67' Χαν)

Τετάρτη 17 Αυγούστου

21:45 Σέλτικ - Χάποελ Μπερ Σεβά

21:45 Ντάνταλκ - Λέγκια Βαρσοβίας

21:45 Πόρτο - Ρόμα

21:45 Λουντογκόρετς - Βικτόρια Πλζεν

21:45 Βιγιαρεάλ - Μονακό

News 24/7

24MEDIA NETWORK