Ξέσπασμα Ρονάλντο κατά δημοσιογράφων. Τους... έστειλε

"Κολλητικό" πρέπει να είναι αυτό που την περίοδο που διανύουμε οι αθλητές βάλλονται κατά των δημοσιογράφων. Σειρά είχε ο CR7 που μετά την ήττα από την Τότεναμ έστειλε τους ρεπόρτερ στο... Google για να ενημερωθούν τα στατιστικά του.

Κριστιάνο σε σύγχυση, παρότι δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι είναι σε τρομακτική ηρεμία και νιώθει ικανοποιημένος με τις επιδόσεις του.

Ο σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης έπειτα από την ήττα στο Λονδίνο από την Τότεναμ στάθηκε να μιλήσει στους ρεπόρτερ και τελικώς εκνευρίστηκε.

Το ξέσπασμα του CR7 αφορούσε σχετική ερώτηση που του έγινε για την... αφλογιστία τη φετινή σεζόν. Όταν ο Κριστιάνο το άκουσε αυτό και τι δεν είπε...

"Δε σας ενδιαφέρει η καλή εμφάνιση, αλλά μόνο τα γκολ. Γκολ, γκολ, γκολ μόνο αυτό τίποτα άλλο..."

Σταματημό όμως δεν είχε και συνέχισε: "Νιώθω καλά και είμαι ήρεμος. Εάν σας ενδιαφέρουν τα γκολ μου γράψτε στο Google: Γκολ Κριστιάνο Ρονάλντο και θα τα δείτε ένα προς ένα."

Μπάσκετ

Το Μεγάλο, Φιλερικό Λεξικό του Μπάσκετ

Μεγάλο ερμηνευτικό λεξικό μπάσκετ, από τον Γιάννη Φιλέρη. Τώρα που η μπασκετική χρονιά βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, αξίζει να την παρακολουθήσετε χωρίς να ρωτάτε "τί είπε", "τι λέει", "τι σημαίνει".