Το εκπληκτικό ποστάρισμα του Κράουτς και τα υπόλοιπα tweet για Ρονάλντο

Το γκολ με το ψαλιδάκι του Κριστιάνο Ρονάλντο, στον αγώνα με την Γιουβέντους έδωσε "πάτημα" στους χρήστες του Twitter να τον αποθεώσουν! Διαβάστε τι έγραψαν για τον Πορτογάλο άσο (PHOTOS).

Το εξωπραγματικό γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο με ανάποδο ψαλίδι, έβαλε... φωτιά στους χρήστες των Μέσων κοινωνικής δικτύωσης οι οποίοι δεν θα μπορούσαν να αφήσουν ασχολίαστο αυτό το "έργο τέχνης".

Ο Πίτερ Κράουτς... επιστράτευσε το βρετανικό του χιούμορ και έγραψε στο Twitter: "Είμαστε λίγοι αυτοί που μπορούμε να το κάνουμε αυτό", ενώ ο "βαλδανίτο" Ερνάν Κρέσπο που είχε σκοράρει ένα παρόμοιο τέρμα το 1996 με τη φανέλα της Ρίβερ Πλέιτ απέναντι στην Σπόρτιγκ Κριστάλ είπε: "Είδα ομοιότητες, αλλά το παράκανε μιμούμενος εμένα".

Πέραν των γνωστών προσωπικοτήτων του ποδοσφαίρου, πολλοί ακόμη χρήστες της συγκεκριμένης διαδικτυακής πλατφόρμας, σχολίασαν με τον δικό τους τρόπο το... αεροπλανικό του Πορτογάλου.

Ένας εξ' αυτών έγραψε: "Στην εποχή μου έχω δει κάποια απίστευτα γκολ, αλλά αυτό του Ρονάλντο τα ξεπερνάει όλα", ενώ ένας άλλος είπε χαρακτηριστικά: " Είναι πουλί; Είναι αεροπλάνο; Όχι! Είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο".

Δείτε μερικά από τα καλύτερα tweets: