Πάλλευκο Κίεβο και πολικές θερμοκρασίες

Ο καιρός που συνάντησε η ΑΕΚ στην Ουκρανία και η θερμοκρασία την ώρα του αγώνα της Πέμπτης.

Κατά την αναχώρηση από την Αθήνα για το Κίεβο ο Μανόλο Χιμένεθ έκανε λόγο για (καιρικές και ποδοσφαιρικές) συνθήκες που ευνοούν την Ντιναμό.

Άδικο έχει ο προπονητής της ΑΕΚ; Όχι μόνο για το 1-1 που απέσπασε η ουκρανική ομάδα στο ΟΑΚΑ και τις χάρισε ένα ισχνό αβαντάζ, αλλά κυρίως για το γεγονός πως οι ποδοσφαιριστές της έχουν συνηθίσει ν' αγωνίζονται σε... πολικές καταστάσεις και ν' ανταποκρίνονται αντέχοντας.

Πολικές συνθήκες, τις οποίες οι "κιτρινόμαυροι διαπίστωσαν φτάνοντας στην Ουκρανία, αφού τα πάντα ήταν σκεπασμένα από χιόνι.

 

Τι θα ισχύσει όμως στη διάρκεια του δεύτερου ματς; Σύμφωνα με τα μετεορολογικά δίκτυα, δεν θα χιονίζει. Η πυκνή συννεφιά θα συνδυάζεται με θερμοκρασίες υπό του μηδενός, αφού στις 20:00 (ώρα σέντρας) και σ' όλη τη διάρκεια του αγώνα ο υδράργυρος θα βρίσκεται στους -6 βαθμούς.

 

NBA

Είναι ο Λούκα καλύτερος από τον Ντράζεν στα 19;

Ο Γιάννης Φιλέρης γράφει για το μύθο του Λούκα Ντόντσιτς που έχει ανατείλει για τα καλά και απειλεί να ξεπεράσει ολότελα (αν δεν το έχει κάνει ήδη) ιερά τέρατα όπως ο Ντράζεν Πέτροβιτς και ο Τόνι Κούκοτς.