Τι έκανε η Λεβάντε

Το ντεμπούτο του Λουκά Βύντρα με τη φανέλα της Λεβάντε δεν στέφθηκε με επιτυχία, αφού η Μάλαγα πέρασε νικηφόρα με 2-1 από το "Θιουτάτ δε Βαλένθια" για την 23η αγωνιστική της Primera Division, λίγες ημέρες πριν από την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο ίδιο γήπεδο.

Τι έκανε η Λεβάντε

Ο Χουάν Ιγνάσιο Μαρτίνεθ χρησιμοποίησε τον Έλληνα διεθνή αμυντικό σε ρόλο στόπερ, διατηρώντας δεξιά τον Κρίστιαν Λελ και αριστερά τον Χουανφράν (ο Νίκος Καράμπελας ήταν εκτός αποστολής). Οι γηπεδούχοι ήταν σε ακόμα ένα παιχνίδι επιφυλακτικοί, παραχώρησαν τον έλεγχο στους Ανδαλουσιάνους, αλλά ένα πέναλτι στο 26ο λεπτό έδωσε τη δυνατότητα στον Χοσέ Μπαρκέρο να ανοίξει το σκορ. Η ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι ισοφάρισε λίγα λεπτά αργότερα με τον ίδιο τρόπο (πέναλτι από σπρώξιμο στη μεγάλη περιοχή) χάρη στον Ίσκο και διατήρησε το πάνω χέρι, έστω κι αν οι Λεβαντίνοι είχαν στηθεί αρκετά καλά στα μετόπισθεν.

Τι έκανε η Λεβάντε

Αυτό, μάλιστα, τους επέτρεπε να βγαίνουν στα ταχύτατες αντεπιθέσεις με τον Ομπαφέμι Μάρτινς, αλλά ο Γουίλι Καμπαγέρο βρέθηκε σε εξαιρετική μέρα και στέρησε ένα 2ο τέρμα από την αντίπαλο του Ολυμπιακού. Με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου, μάλιστα, ο Ίσκο έδωσε προβάδισμα στους φιλοξενούμενους, γεγονός που εκνεύρισε τη Λεβάντε. Τα δυνατά μαρκαρίσματα ανάγκασαν τον διαιτητή να βγάλει αρκετές κίτρινες κάρτες, μεταξύ των οποίων και στο Λουκά Βύντρα. Ο ρυθμός χάλασε, οι τελικές προσπάθειες μειώθηκαν και το 2-1 παρέμεινε μέχρι τέλους, διατηρώντας τη Μάλαγα στην 4η θέση (την είχε προσπεράσει προσωρινά η Βαλένθια).

Η σύνθεση της Λεβάντε: Μουνούα, Λελ, Βύντρα, Ναβάρο, Χουανφράν, Ιμπόρα, Μπαρκέρο, Ρίος (80' Ελ Ζαρ), Μίτσελ (68' Βάλδο), Ρουμπέν (67' Χουάνλου), Μάρτινς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK