Τα ευρωπαϊκά δεδομένα για ΠΑΟΚ, ΑΕΚ

Η δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Europa League κρίνει σε μεγάλο βαθμό τις πιθανότητες πρόκρισης για ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Στην Ρωσία κόντρα στην Ρούμπιν παίζει ο ΠΑΟΚ (29/9, 18:00) στο ΟΑΚΑ υποδέχεται την Στούρμ Γκρατς η ΑΕΚ (29/9, 20:00).

Τα ευρωπαϊκά δεδομένα για ΠΑΟΚ, ΑΕΚ

Στη Ρωσία θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό το μέλλον του ΠΑΟΚ στους ομίλους του Europa League. Ο Δικέφαλος του Βορρά αντιμετωπίζει τη Ρούμπιν Καζάν δίχως τους Γκαρσία και Σαλπιγγίδη. Ο Λάζλο Μπόλονι σκέφτεται να τους αντικαταστήσει με τους Λάζαρ και Γεωργιάδη.

Ο Ρουμάνος προπονητής του ΠΑΟΚ παρουσιάστηκε συγκεκριμένος και με διάθεση να ξεκαθαρίσει τους στόχους της ομάδας του για τη φετινή σεζόν. "Για εμάς είναι πιο σημαντικά τα ματς του πρωταθλήματος".

Ξεχωριστό κομμάτι της παρουσίας του ΠΑΟΚ στην Ρωσία ήταν το τετ-α-τετ του Θόδωρου Ζαγοράκη με τον Ζήση Βρύζα με θέμα τις διοικητικές εξελίξεις. Οι δύο άνδρες "τα είπαν" για περίπου 20 λεπτά, χωρίς όμως να προκύψει κάποια ενημέρωση. Το μόνο που έλεγε με το τέλος του προγράμματος ο Θόδωρος Ζαγoράκης είναι ότι οι εξελίξεις θα γίνουν γνωστές μετά και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Τα πλάνα ενδεκάδας του Μπόλονι είχαν αφετηρία τον Κρέσιτς κάτω από τα δοκάρια, αμυντική τετράδα τους Έτο, Λίνο, Τσιρίλο και Κοντρέρας, αμυντικά χαφ τους Αρίας και Φωτάκη, μπροστά τους τον Ίβιτς και επιθετική τριπλέτα τους Γεωργιάδη, Αθανασιάδη και Βιεϊρίνια. Στην ομάδα των βασικών κάποια στιγμή έπαιξαν και οι Μαλεζάς, Λαζάρ. Ο Ρουμάνος χαφ έχει πιθανότητες να πάρει την θέση στην αρχική 11άδα κάποιων εκ των Αρίας ή Φωτάκη.

Ο καιρός στο Καζάν

Με το βαρύ της 3-0 της Τούμπας να την ακολουθεί από την Κυριακή και έπειτα η ΑΕΚ υποδέχεται την Στουρμ Γκρατς στο Ολυμπιακό Στάδιο. Ο Μανόλο Χιμένεθ στη συνέντευξη Τύπου απέφυγε να μιλήσει για το μέλλον του και παρουσιάστηκε ενοχλημένος από τις ερωτήσεις γύρω από αυτό το θέμα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Μανόλο Χιμένεθ, βάσει των απουσιών, θα παρατάξει την ΑΕΚ σε σύστημα 4-2-3-1, με τους 11 εκλεκτούς να είναι οι: Αραμπατζής, Κοντοές, Λαγός (αντί Καράμπελα, τον οποίο ο Χιμένεθ επιλέγει να ξεκουράσει από τα συνεχόμενα παιχνίδια αλλά και ενόψει Πανιωνίου και... Εστογιανόφ), Κάλα, Δέλλας, Βάργκας, Κλωναρίδης, Λεονάρντο, Χοσέ Κάρλος, Μπέλεκ και Γκούντγιονσεν.

Ο καιρός στο Ολυμπιακό Στάδιο για το αποψινό ματς της ΑΕΚ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK