Το πανό των οπαδών των Ίντερ τα έλεγε ΟΛΑ!

Ηχηρό μήνυμα μέσω ενός γιγαντιαίο πανό που κρέμασαν στις εξέδρες έστειλαν οι οργανωμένοι οπαδοί της Ίντερ, με αποδέκτες τους παίκτες της ομάδας τους (photos).

H Ίντερ ολοκλήρωσε τη φετινή -τραγική- ευρωπαϊκή πορεία της με νίκη 2-1 απέναντι στην Σπάρτα Πράγας, σε ένα ματς ωστόσο που πολύς λίγος κόσμος βρέθηκε στο "Meazza" για να στηρίξει τις προσπάθειες των παικτών του Στέφανο Πιόλι.

 

Εκείνοι δε που έκλεψαν την παράσταση ήταν οι οργανωμένοι οπαδοί της Ίντερ που έλαμψαν διά της... απουσίας τους από τις εξέδρες, αφού για να εκφράσουν τη διαμαρτυρία τους για την κάκιστη πορεία των "νερατζούρι" έμειναν έξω από το γήπεδο.

Στη θέση τους στο δεύτερο διάζωμο του γηπέδου είχε κρεμαστεί ένα τεράστιο σε μήκος πανό που έγραφε:

 

"4 ήττες σε 5 παιχνίδια... αυτό είναι εκείνο που αξίζετε για τις απογοητευτικές επιδόσεις σας... θα πρέπει να ντρέπεστε!!!"

ΙΝΤΕΡ - ΣΠΑΡΤΑ ΠΡΑΓΑΣ

 

Face Control

Στην Arsenal ο Ηλίας έμαθε να διασκεδάζει

Ξέρεις τι ισχύει για τα παρασκήνια. Όταν είναι καλά, βγαίνει προς τα έξω. Πόσω μάλλον όταν η 'παράσταση' αφορά μια ομάδα νεαρών που διασκεδάζουν. Αυτό έμαθε να κάνει στην Arsenal o Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...