Πληρώνει για να έχει τους οπαδούς της η Μ. Γιουνάιτεντ

Οι ηρωικοί οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που θα διασχίσουν 3.744 μίλια για να την δουν στη Ρωσία με την Ροστόφ θα έχουν ένα σημαντικό χρηματικό μπόνους από τη διοίκηση του συλλόγου.

Πληρώνει για να έχει τους οπαδούς της η Μ. Γιουνάιτεντ
© EPA

Αν αποφασίσεις να διασχίσεις 3.744 μίλια μόνο και μόνο για να δεις ένα εκτός έδρας παιχνίδι της ομάδας σου, σημαίνει αν μη τι άλλο πως την έχεις μέσα στην καρδιά σου και αυτό ισχύει 100% για τους περίπου 500 οπαδούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που θα την ακολουθήσουν στη Ρωσία για το ματς με την Ροστόφ, πρώτο μεταξύ των δύο ομάδων για τους "16" του Europa League.

Αυτό το αναλογίστηκε και η διοίκηση των "κόκκινων διαβόλων" και αποφάσισε να προχωρήσει σε μία κίνηση για να δείξει και αυτή την ευγνωμοσύνη της προς αυτούς: όπως έκανε γνωστό θα πληρώσει και για τους 500 οπαδούς το ποσό που χρειάζεται να καταβάλλουν για να βγάλουν βίζα.

Το κόστος για την έκδοση της βίζας ανέρχεται σχεδόν σε 120 λίρες, κάτι που σημαίνει πως η κάτοχος του League Cup θα δαπανήσει συνολικά 60.000 λίρες για να αποζημιώσει όλους τους οπαδούς που θα την ακολουθήσουν στα βάθη της Ασίας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK