Η Μπέρνλι δεν έχασε μόνο το ματς στο Λονδίνο

Γίνεται και χειρότερα για την αντίπαλο του Ολυμπιακού, τέσσερις ημέρες πριν από τη ρεβάνς; Διότι από το παιχνίδι με τη Φούλαμ βγήκε διπλά... λαβωμένη!

Η Μπέρνλι δεν έχασε μόνο το ματς στο Λονδίνο

Η Μπέρνλι όχι μόνο δέχθηκε τέσσερα γκολ στο "Κρέιβεν Κότατζ", όχι μόνο έμεινε μ' ένα βαθμό στα πρώτα τρία ματς της Premier League, αλλά έχασε βασικό ποδοσφαιριστή.

Ο τραυματισμός του Ισλανδού Γκούντμουντσον, ενός εκ των πιο ποιοτικών μέσων και σίγουρα του πιο έμπειρου, αποτελεί πλήγμα για την αντίπαλο του Ολυμπιακού, αφού μέχρι την Πέμπτη ουδείς είναι σίγουρος πως θα είναι ετοιμοπόλεμος.

Η αναγκαστική αντικατάστασή του ήρθε στο 19'. Τότε το σκορ ήταν 1-1 από τα γκολ των Σερί και Χέντρικ. Μέτα το γήπεδο... έγειρε και το 4-2 της Φούλαμ είχε την υπογραφή του Μίτροβιτς. Ενός φορ που κατά καιρούς έχει απασχολήσει το "ερυθρόλευκο" ρεπορτάζ στον Πειραιά. Ο διεθνής Σέρβος σκόραρε δις από το 36' ως το 38' και η Μπέρνλι δεν μπόρεσε να σηκώσει κεφάλι, παρότι ο Ταρκόφσκι μείωσε. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο (δανεικός από την Ντόρτμουντ) Σίρλε στο 83'.

Μάλιστα περισσότερη σκόνη σήκωσε ο τραυματισμός του Γκούντμουντσον, παρά το αποτέλεσμα. Διότι άλλος παίκτης με τέτοια χαρακτηριστικά δεν υπάρχει στο ρόστερ.

Χαρακτηριστικές οι αντιδράσεις στο twitter:

Για την Μπέρνλι έπαιξαν οι: Χαρτ, Λόουτον, Ταρκόφσκι, Μι, Γουόρντ (66' Μπαρνς), Κορκ, Γουέστγουντ, Λένον, Γκούντμουντσον (19' Τέιλορ), Χέντρικ, Γουντ (66' Βόουκς)

News 24/7

24MEDIA NETWORK