Ξέμεινε από πλάγια μπακ ο Παναθηναϊκός

Πολλά είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει στα... πλευρά του ο Παναθηναϊκός ενόψει της μάχης με τη Θέλτα στο Βίγκο. Εκτός από τον Χουλτ, τέθηκε νοκ-άουτ και ο Μέστο οποίος πονά στον αχίλλειο. Στενεύουν απελπιστικά οι λύσεις για τον Αντρέα Στραματσόνι.

Πλάγια μπακ...καπούτ για τον Παναθηναϊκό ενόψει της μάχης με τη Θέλτα στο Βίγκο.

Ούτε ο Μέστο ούτε ο Χουλτ θα ταξιδέψουν στη Γαλικία για το μεγάλο ματς οπότε ο Αντρέα Στραματσόνι στίβει το κεφάλι του να βρει λύσεις.

Δεξιά θα παίξει ο Κουλιμπαλί πέρα από κάθε αμφιβολία. Αριστερά όμως; Ο Χουχούμης είναι αριστερός μπακ αλλά δεν έχει ούτε δευτερόλεπτο συμμετοχής σε επίσημο ματς. Ο Λουντ δεν είναι μπακ αλλά μπορεί να επιστρατευτεί ως λύση ανάγκης για να καλύψει όλη την πλευρά.

Θυμίζουμε ότι απουσιάζουν και οι τιμωρημένοι Ιβανόφ και Γουακάσο.

Η αποστολή: Κοτσόλης, Στιλ, Ξενόπουλος, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Μαρινάκης, Μολέντο, Σάμπα, Ευαγγέλου, Κουλιμπαλί, Λουντ, Ζέκα, Στάικος, Βιγιαφάνιες, Εμποκού, Μπεργκ, Ιμπάρμπο, Λεντέσμα και Ρινάλντι.

NBA

Είναι ο Λούκα καλύτερος από τον Ντράζεν στα 19;

Ο Γιάννης Φιλέρης γράφει για το μύθο του Λούκα Ντόντσιτς που έχει ανατείλει για τα καλά και απειλεί να ξεπεράσει ολότελα (αν δεν το έχει κάνει ήδη) ιερά τέρατα όπως ο Ντράζεν Πέτροβιτς και ο Τόνι Κούκοτς.