Με άμεση σύλληψη κινδυνεύουν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού αν...

Αυτά οφείλουν ν' αποφύγουν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού που θα βρεθούν στο Άμστερνταμ για το ματς της Πέμπτης με τον Άγιαξ.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έσπευσε να κατευθύνει τους φιλάθλους-ταξιδιώτες που θα επισκεφτούν την Ολλανδία για όλα όσα απαγορεύεται να κάνουν κατά τη διάρκεια της διαμονής τους για την αναμέτρηση με τον Άγιαξ. Ειδάλλως κινδυνεύουν να καταλήξουν μέχρι και στη φυλακή!

Πέρα από τη χρήση ναρκωτικών στο γήπεδο και αλκοόλ σε δημόσιο χώρο, δεν επιτρέπεται η οποιαδήποτε αναγραφή του ακρωνύμιου ACAB και του αριθμού 1312, που έχουν το ίδιο ακριβώς νόημα.

Αμφότερα συμβολίζουν την αντίσταση κατά της αστυνομίας, μια και μεταφράζονται ως "all Coppers Are Bastards". Στην Ολλανδία, όπως και σε άλλες χώρες, η φράση θεωρείται προσβολή των αρχών και οδηγεί σε άμεση σύλληψη των παραβατών.

Κατά τ' άλλα, από το "τριφύλλι" ενημέρωσαν όσους δεν έχουν εισιτήριο να μην πλησιάσουν στο γήπεδο ούτε να ψάξουν για εισιτήρια στη μαύρη αγορά, διότι πιθανόν θα είναι πλαστά. Ο έλεγχος που θα γίνει περιμετρικά του γηπέδου θα είναι διπλός και σε αυτόν θα χρησιμοποιηθούν εκπαιδευμένοι σκύλοι! Που... δαγκώνουν. Οπότε...

Wonderkid

Είναι ο Zion Williamson ο νέος LeBron James;

Οι συγκρίσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Εκτός και αν τις κάνουν τύποι σαν τον Steve Kerr. Τότε μάλλον αποκτούν αξία και εμείς λόγο να σου γνωρίσουμε τον Zion Williamson.

Face Control

Ο Ινσούα έπαιξε και για την Μπόκα

Πολλά χιλιόμετρα μακριά από το Φάληρο η αγαπημένη του Μπόκα Τζούνιορς έπαιζε κόντρα στη 'μισητή' Ρίβερ Πλέιτ και ο Εμανουέλ Ινσούα έπαιξε και γι' αυτή στο ντέρμπι. Και μάλιστα χωρίς να δεχθεί κάρτα!