Γιατί μένει χωρίς τηλεοπτική μετάδοση ο αγώνας του Πανιωνίου

Το παιχνίδι του Πανιωνίου με την Γκόριτσα για το 2ο προκριματικό γύρο του Europa League δεν θα μεταδοθεί τηλεοπτικά κάτι που παραπέμπει σε άλλες ποδοσφαιρικές και τηλεοπτικές εποχές.

Θα πρέπει να γυρίσουμε αρκετά χρόνια πίσω για να βρούμε επίσημο ευρωπαϊκό παιχνίδι ελληνικής ομάδας που δεν μεταδόθηκε ζωντανά τηλεοπτικά.

Πάντως αυτό του Πανιωνίου κόντρα στην Γκόριτσα στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης τηλεοπτική μετάδοση δεν θα έχει.

Ενδιαφέρον από κανάλια για τη μετάδοση υπήρξε. Ηταν όμως τόσο αναιμικό και ασθενές που η ΠΑΕ δεν θα μπορούσε να πει το ναι.

Αν μην τι άλλο αυτό φανερώνει και τα οικονομικά αδιέξοδα πολλών μέσω.

Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανιώνιος

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ενημερώνει τον φίλαθλο κόσμο της, πως η αναμέτρηση με αντίπαλο την Γκόριτσα, δεν θα καλυφθεί τηλεοπτικά. Ως εκ τούτου, η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ συνιστά στους οπαδούς της ομάδας, να μεριμνήσουν ούτως ώστε να προμηθευτούν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα τα εισιτήριά τους, για να αποφευχθεί το ενδεχόμενο αναμονής στα εκδοτήρια την ημέρα του αγώνα.

Η παρουσία όλων στην αναμέτρηση της Πέμπτης κρίνεται επιβεβλημένη. Το γεμάτο γήπεδο θα δώσει και την απαιτούμενη ώθηση στους παίκτες μας, προκειμένου να πάρουν και το νικηφόρο αποτέλεσμα.

Σας περιμένουμε όλους, για να ζήσουμε μια ακόμα μεγάλη ΠΑΝΙΩΝΙΑ βραδιά.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...