Αναχώρησε για Αζερμπαϊτζάν ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ αναχωρεί για το Αζερμπαϊτζάν, όπου την Πέμπτη θα αντιμετωπίσει την Γκαμπάλα. Δείτε φωτογραφίες και videos.

Ξεκίνημα με το... δεξί θέλει να κάνει ο ΠΑΟΚ στο Europa League απέναντι Γκαμπάλα, την οποία θέλει να "γονατίσει" για να πάρει το "διπλό". H αναχώρηση της αποστολής για το Μπακού ήταν προγραμματισμένη στις 9.30 το πρωί της Τετάρτης και το ταξίδι για το Αζερμπαϊτζάν θα έχει διάρκεια 3,5 ώρες. Η αποστολή του ΠΑΟΚ έφτασε στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" γύρω στις 8.45 και μαζί με αυτήν ήταν οι Φρανκ Αρνεσεν και Σπύρος Μηλιωρίδης (στο ματς της Πέμπτης θα βρεθεί και ο Ιβάν Σαββίδης).

 

Να σημειωθεί πως λίγο πριν την επιβίβαση στο αεροπλάνο ο Τούντορ με τον Αρνεσεν είχαν ένα "πηγαδάκι" για αρκετή ώρα ενώ κεντρικό πρόσωπο στην αποστολή του ΠΑΟΚ ήταν ο Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ καθώς πολλοί ταξιδιώτες του ζητούσαν να βγουν φωτογραφία μαζί του και ο Βούλγαρος δεν αρνιόταν σε κανέναν. Αυτό είναι το πρώτο ταξίδι του Μπερμπάτοφ μαζί με τον "Δικέφαλο" με αεροπλάνο.

 

Θυμίζουμε πως ο Ιγκορ Τούντορ δεν θα έχει στην διάθεσή του για το ματς της Πέμπτης τον Εργκους Κάτσε λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο. Πάρτε μια "γεύση" από την αναχώρηση της αποστολής του ΠΑΟΚ...