Μακ: "Να πάμε καλύτερα από πέρυσι..."

Ο Ρόμπερτ Μακ αναφέρθηκε στο γεγονός πως αναδείχτηκε ο πολυτιμότερος παίκτης του ΠΑΟΚ για τον μήνα Αύγουστο ενώ μίλησε και για την σεζόν.

Συγκεκριμένα είπε:

Για το ότι αναδείχτηκε MVP του Αυγούστου: "Ο Αύγουστος ήταν ένας πολύ δύσκολος μήνας για εμάς. Έπρεπε να παίξουμε παιχνίδια για να μπούμε στους ομίλους του Europa League. Χρειάστηκαν πολλά παιχνίδια για να το καταφέρουμε και είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό. Προσπάθησα να παίξω όσο καλύτερα μπορούσα σε κάθε παιχνίδι, να δώσω τα πάντα μέσα στο γήπεδο, όπως θα συνεχίσω να κάνω κάθε μήνα".

Για το καλό ξεκίνημα της σεζόν: "Πιστεύω ότι ίσως φταίει η θέση που παίζω, ως επιθετικός. Παίζουμε με δύο επιθετικούς και νομίζω ότι είναι καλύτερο για μένα. Τώρα το απολαμβάνω πραγματικά, διασκεδάζω στο γήπεδο και έχω περισσότερες ευκαιρίες να πετυχαίνω τέρματα. Πιστεύω ότι μου ταιριάζει η θέση, αλλά ο ποδοσφαιριστής πρέπει να παίζει παντού, όπου του ζητάει ο προπονητής. Τώρα παίζω στην κορυφή και προσπαθώ να βοηθάω την ομάδα μου και να πετυχαίνω γκολ".

Για τον ΠΑΟΚ: "Ο ΠΑΟΚ είναι τελείως διαφορετικός από την περσινή σεζόν. Έχουμε νέους παίκτες, παίζουμε διαφορετικό ποδόσφαιρο. Οι οπαδοί μας, μας πιστεύουν φέτος. Έρχονται και γεμίζουν το γήπεδο σε κάθε παιχνίδι. Πρέπει να φέρουμε αποτελέσματα για να τους ευχαριστήσουμε και φυσικά παίκτες όπως ο Μπερμπάτοφ, κάνουν τους πάντες να θέλουν να έρθουν στο γήπεδο. Είναι πολύ καλό για το ελληνικό ποδόσφαιρο και τον ΠΑΟΚ να παίρνουν τέτοιους παίκτες, αλλά πρέπει να πάρουμε και αποτελέσματα τώρα για τον ΠΑΟΚ. Να πάμε όσο καλύτερα γίνεται σε Ελλάδα και Ευρώπη και πιστεύω να χτίσουμε κάτι καλό για το σύλλογο".

Για τις μεταγραφές και τον Μπερμπάτοφ: "Αν μου έλεγε κανείς ότι θα φέρναμε 12 νέους παίκτες, δεν θα το πίστευα, όπως επίσης και ότι θα έρθει ένα μεγάλο όνομα σαν τον Μπερμπάτοφ. Είναι όμως πραγματικότητα και τώρα πρέπει να πάιξουμε όλοι μαζί σαν ομάδα. Ελπίζω να δώσουμε ό,τι καλύτερο έχουμε μέσα στη σεζόν στο Europa League, στο πρωτάθλημα, να πάρουμε τα αποτελέσματα και να πάμε καλύτερα από πέρυσι. Εύχομαι ό,τι καλύτερο για εμάς, για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ και να πάνε όλα καλά".

Wonderkid

Είναι ο Zion Williamson ο νέος LeBron James;

Οι συγκρίσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Εκτός και αν τις κάνουν τύποι σαν τον Steve Kerr. Τότε μάλλον αποκτούν αξία και εμείς λόγο να σου γνωρίσουμε τον Zion Williamson.

Face Control

Ο Ινσούα έπαιξε και για την Μπόκα

Πολλά χιλιόμετρα μακριά από το Φάληρο η αγαπημένη του Μπόκα Τζούνιορς έπαιζε κόντρα στη 'μισητή' Ρίβερ Πλέιτ και ο Εμανουέλ Ινσούα έπαιξε και γι' αυτή στο ντέρμπι. Και μάλιστα χωρίς να δεχθεί κάρτα!