Ντόντο: "Πιστεύουμε στην πρόκριση"

Στις τάξεις της Γκαμπάλα ανεβάζουν τον πήχη ενόψει της συμμετοχής τους στους ομίλους του Europa League, όπως ισχυρίστηκε ο Ντόντο

Ενας από τους πιο επικίνδυνους ποδοσφαιριστές της επόμενης αντιπάλου του ΠΑΟΚ στο Europa League, ο Ντόντο, τόνισε σε δηλώσεις του ότι η Γκαμπάλα του είναι ισοδύναμη τόσο με τον Δικέφαλο, όσο και με την Κράσνονταρ και πως έχει τις δυνατότητες να περάσει στην επόμενη φάση.

"Έχουμε ήδη γράψει ιστορία με την πρόκριση στη φάση των ομίλων του Europa League και τώρα θέλουμε κάτι περισσότερο. Γνωρίζουμε ότι είναι δύσκολο να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, αλλά επιθυμούμε να πραγματοποιήσουμε μια καλή πορεία", είπε αρχικά ο Ντόντο και συνέχισε:

"Η ομάδα μας είναι πολύ ανταγωνιστική. Πιστεύουμε στην πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League. Αν θεωρήσουμε ότι η Ντόρτμουντ θα κατακτήσει μία από τις δύο πρώτες θέσεις του ομίλου, οι άλλες τρεις ομάδες είναι ισοδύναμες. Πρέπει, όμως, να παλέψουμε σκληρά για να πετύχουμε τον στόχο μας".

Longread

Ανηφόρες και χρονόμετρα

Μερικές σκέψεις του Θανάση Κρεκούκια για τους τρεις μεγάλους γύρους (Tour, Giro & Vuelta). Η κόντρα ανάμεσα στους all-rounders και τους ανηφορίστες και το μπραντεφέρ ανάμεσα στην παλιά και τη νέα γενιά.

Ζαν Πρες

Ο Γιώργος Μπόγρης ξέρει μπάσκετ

Ο Γιάννης Φιλέρης εξηγεί στο Ζαν Πρες γιατί η έκρηξη του Γιώργου Μπόγρη δεν είναι έκπληξη. Μιλάνε το παρελθόν, οι αριθμοί και το background του διεθνούς σέντερ του Ολυμπιακού.