Ο Ιβάν Σαββίδης αποθέωσε το... ξενοδοχείο!

Η "απομόνωση" του ΠΑΟΚ σε ξενοδοχείο μετά τη Λεωφόρο ήταν σύμφωνα με τον Ιβάν Σαββίδη το στοιχείο που έφερε τη συσπείρωση. Εξήγησε δε γιατί πήρε αυτήν την απόφαση.

Πανηγύριζε και φυσιολογικά ο Ιβάν Σαββίδης μετά την πρόκριση του ΠΑΟΚ στους "32" του Europa League.

Ο πρόεδρος του Δικεφάλου... παρενέβη στην τηλεοπτική συνέντευξη του Δημήτρη Πέλκα και σε live μετάδοση δήλωσε στην COSMOTE TV. "Οι φίλαθλοι περιμένουν έναν τέτοιον ΠΑΟΚ και τέτοιος πρέπει να είναι. Συγχαίρω τους πάντες και ζητάω συγγνώμη για το γεγονός ότι πολλές φορές δεν εκπληρώνουμε τις υποσχέσεις μας. Ήταν μια χρήσιμη πρόκριση και χαίρομαι πως τις ημέρες που μείναμε στο ξενοδοχείο γίναμε μια οικογένεια. Είπα στα παιδιά ότι οι γιατροί μου είπαν όταν δεν πρέπει να πάω στο γήπεδο, εγώ όμως δήλωσα ότι θα είμαι μαζί τους. Όχι, όχι δεν ήταν τιμωρία. Ήθελα μόνο σε μια πάρα πολύ ατμόσφαιρα να επικοινωνήσουμε, να μιλήσω με τα παιδιά".

 

Φεύγοντας μάλιστα αγκάλιασε τον Δημήτρη Πέλκα, πλημμυρισμένος από συναισθήματα.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...

Face Control

Ο Μπούσης δεν βγήκε από ταινία του Σκορσέζε

Ο Μιχάλης Μπούσης είναι αυτός που περίμεναν εναγωνίως στον ΟΦΗ. Ο 'σωτήρας' που πρώτα θα φτιάξει τη νοοτροπία και μετά θα βάλει λεφτά. Ο εξ Αργολίδος επιχειρηματίας είναι αυτός που ακούμπησε στο συναίσθημα μετά από χρόνια.