Λανσάρει και 4η αλλαγή η UEFA

Νέους κανονισμούς εφαρμόζει δοκιμαστικά σε διοργανώσεις νέων η UEFA, με χαρακτηριστικότερο αυτόν του δικαιώματος για 4η αλλαγής στη διάρκεια της παράτασης.

Το ποδόσφαιρο εξακολουθεί να εξελίσσεται, με νέους κανονισμούς να δοκιμάζονται προσεχώς σε τουρνουά της UEFA. Στην εκτελεστική επιτροπή της ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας που συνεδρίασε στο Κάρντιφ, αποφασίστηκε η δοκιμαστική εφαρμογή του δικαιώματος για 4η αλλαγή από μία ομάδα στη διάρκεια της παράτασης.

Οι διοργανώσεις στις οποίες θα γίνει δοκιμή είναι αυτές του γυναικείου Euro 2017, του Euro 2017 K-21 στους άνδρες αλλά και άλλες διοργανώσεις νέων που ακολουθούν.

Επίσης αναμένεται να εφαρμοστεί δοκιμαστικά η ποινή με κίτρινη και κόκκινη κάρτα σε προπονητές και μέλη του τεχνικού επιτελείου, αλλά και το νέο σύστημα (ΑΒΒΑ) στη διαδικασία των πέναλτι, που θέλει μετά την πρώτη εκτέλεση να ακολουθούν δύο συνεχόμενες εκτελέσεις για κάθε ομάδα.

Ολυμπιακός

Ξορκίζοντας τον Κόντε

Ο Γιάννης Φιλέρης θυμάται το γκολ του Κόντε και πιστεύει ότι το φάντασμα του προ 20ετίας αποκλεισμού ξορκίστηκε οριστικά από το ευτυχισμένο Καραϊσκάκη στο 3-1 του Φορτούνη.