Πόλεμος με φωτοβολίδες σε ντέρμπι της Πολωνίας

"Φωτιά" από φωτοβολίδες πήρε η κερκίδα κατά τη διάρκεια του ντέρμπι ανάμεσα σε Arka Gdynia και Lechia Gdańsk, σε ένα ματς με αρκετή... ιστορία με σκληρές μάχες μεταξύ των οπαδών (VIDEOS).

"Derby Trójmiasta", είναι ένα από τα σπουδαιότερα στην Πολωνία ανάμεσα σε τρεις ομάδες με μεγάλη ιστορία, που ξεκινά από την δεκαετία του '50. Trójmiasta σημαίνει Tricity, δηλαδή τρεις πόλεις κοντά-κοντά σε μία σχετικά μικρή έκταση.

Gdańsk, Gdynia και Sopot είναι οι πόλεις, που φυσικά διαθέτουν ομάδες με τους οπαδούς τους να αναπτύσσουν μεγάλη έχθρα. Το Σαββατοκύριακο, λοιπόν, είχαμε το Arka Gdynia - Lechia Gdańsk και στις κερκίδες δημιουργήθηκαν μεγάλης έκτασης επεισόδια.

Φωτοβολίδες από τη μία μεριά στην άλλη, ξύλο στους δρόμους και μέσα στο γήπεδο! Στο αγωνιστικό κομμάτι το ντέρμπι έληξε ισόπαλο (1-1) με τους φιλοξενούμενους να ολοκληρώνουν με δέκα παίκτες.

Ήμουν Μέσα

Όταν μας έφτυναν στο Αμπντί Ιπεκτσί

Ολυμπιακός και Εφές έχουν παίξει 41 φορές στην Ευρωλίγκα στο τελευταίο τέταρτο του αιώνα και ο Γιάννης Φιλέρης θυμάται την πρώτη μονομαχία τους. Όταν ο Ιωαννίδης θύμιζε τον Νικηταρά τον Τουρκοφάγο.