Η εξιλέωση του Ράμος ήρθε με απροκάλυπτο θέατρο του Στέρλινγκ

Ο 'κύριος κάρτα' του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, Σέρχιο Ράμος, αυτήν τη φορά είχε δίκιο και το απέδειξε με βίντεο, επικρίνοντας τον 'θεατρίνο' Ραχίμ Στέρλινγκ.

Η εξιλέωση του Ράμος ήρθε με απροκάλυπτο θέατρο του Στέρλινγκ
AP PHOTO/MIGUEL MORENATTI

Ο Σέρχιο Ράμος απέκτησε το παρατσούκλι 'mister tarjeta' τα τελευταία χρόνια και όχι άδικα. Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός έχει το ρεκόρ σε κάρτες (ανεξαρτήτως χρώματος) σε Primera Division, Champions League και εθνική Ισπανίας, κατά συνέπεια κάθε μαρκάρισμά του είναι δακτυλοδεικτούμενο.

Στο πρωτάθλημα Ισπανίας μετράει 174 κάρτες, εκ των οποίων οι 19 είναι κόκκινες. Στο Champions League έχει δεχθεί 38 κάρτες, εκ των οποίων μόλις 2 κόκκινες, ενώ με την εθνική Ισπανίας έχει 21 κάρτες, αλλά καμία αποβολή.

Όταν ο Σίμον Μαρτσίνιακ πάτησε το χορτάρι του Μπενίτο Βιγιαμαρίν για το παιχνίδι της Ισπανίας με την Αγγλία στο πλαίσιο του Nations League, ο Πολωνός ήταν προδιατεθειμένος να τιμωρήσει τον αρχηγό της 'φούρια ρόχα' κάποια στιγμή στη διάρκεια του αγώνα.

Αυτή του δόθηκε στο 64ο λεπτό, με τον Ράμος να εκνευρίζεται που για ακόμα ένα παιχνίδι αντικρίζει κάρτα.

Τα 'τρία λιοντάρια' επικράτησαν εν τέλει με 3-2 μέσα στη Σεβίλλη, ένα αποτέλεσμα που φαίνεται πως ενόχλησε αρκετά τον Ράμος και αποφάσισε να απαντήσει με έναν άκρως πειστικό τρόπο: με βίντεο.

Ο Ράμος ανέβασε στο twitter του ένα απόσπασμα με πρωταγωνιστή τον Ραχίμ Στέρλινγκ, έναν εξαιρετικά ταλαντούχο, αλλά και εξαιρετικά θεατρίνο Άγγλο ποδοσφαιριστή, που έχει κατακριθεί αρκετά στο Νησί και... μεταφέρει τη γνώση του και στην υπόλοιπη Ευρώπη.

Στη φάση που ανέβασε ο Ράμος, από το 55ο λεπτό, ο φορ της Μάντσεστερ Σίτι εμφανίζεται πεσμένος στον αγωνιστικό χώρο και έτοιμος να σηκωθεί για να διαμαρτυρηθεί στον διαιτητή. Όταν αντιλήφθηκε ότι ο Πολωνός δεν πρόκειται να συγκινηθεί, έπεσε ξανά κάτω, έπιασε το πόδι του και άρχισε να σφαδάζει. Τι είχε μεσολαβήσει; Η... προσέγγισή του από τον Ράμος, με τον Στέρλινγκ να προσποιείται ότι ο Ισπανός τον πάτησε.

'Τίποτε άλλο να πω', έγραψε ο Ράμος...



Photo credits: AP Photo/Miguel Morenatti

News 24/7

24MEDIA NETWORK