"Ψήνει" τον Ζιουλί

Ο Λουντοβίκ Ζιουλί δεν έχει τελειώσει ποδοσφαιρικά και η Αζαξιό θέλει να πάρει απ' αυτόν ό,τι περισσότερο μπορεί λίγο πριν εγκαταλείψει τη δράση.

Ο Γάλλος εξτρέμ ενημερώθηκε ότι δεν υπολογίζεται από τον Κλαούντιο Ρανιέρι στη Μονακό και βρίσκεται στη διαδικασία λύσης του συμβολαίου του. Προτού καλά - καλά μείνει ελεύθερος και για να μην χαθεί χρόνος, οι Κορσικανοί προσέγγισαν τον 36χρονο άσο και του πρότειναν συνεργασία για τον επόμενο χρόνο.

Μένει να ξεκαθαρίσει αν στις προθέσεις του Ζιουλί είναι να συνεχίσει σε μια μικρομεσαία ομάδα του Σαμπιονά ή θα προτιμήσει κάτι άλλο.

Αν πει το "ναι", πιθανότατα θα γίνει συμπαίκτης του αμυντικού Γιοάν Μαρτιάν, τον οποίο η Αζαξιό αναμένεται να κλείσει από την Μπρεστ. Ο παίκτης αποτελεί προσωπική επιλογή του νέου προπονητή Άλεξ Ντιπόν, τον οποίο και γνωρίζει από την κοινή θητεία τους στην ομάδα της Βρετάνης.

Longread

Η 11άδα των κοντών μάγων της μπάλας

Το Contra.gr επέλεξε 11 ποδοσφαιριστές ως 1μ70, μικρούς στο μάτι, που όμως άφησαν το αποτύπωμά τους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ψηφίστε στο poll τον, κατά τη γνώμη σας, κορυφαίο όλων!