Την αγάπη που ψάχνει ο Μπαλοτέλι, του τη δίνουν απλόχερα οι... Γάλλοι!

Λίγα 24ωρα μετά το απαράδεκτο πανό που υψώθηκε με στόχαστρο τον Μάριο Μπαλοτέλι από τιφόζι της Ιταλίας, ήρθε αποστομωτική απάντηση από τους φανς της Νις (PHOTOS)!

Italy's Mario Balotelli, left, kicks the ball while France's Edil Rami looks on during a friendly soccer match between France and Italy at the Allianz Riviera stadium in Nice, southern France, Friday, June 1, 2018. (AP Photo/Claude Paris)
Italy's Mario Balotelli, left, kicks the ball while France's Edil Rami looks on during a friendly soccer match between France and Italy at the Allianz Riviera stadium in Nice, southern France, Friday, June 1, 2018. (AP Photo/Claude Paris) AP PHOTO/CLAUDE PARIS

Ο Μάριο Μπαλοτέλι επέστρεψε για τα καλά στην εθνική Ιταλίας καθώς πέρα από την κλήση που δέχτηκε από τον Ρομπέρτο Μαντσίνι έγινε και υπαρχηγός της "σκουάντρα ατζούρα" πίσω από τον Λεονάρντο Μπονούτσι (βάσει του αριθμού συμμετοχών του με τη φανέλα με το εθνόσημο), όμως κάποιοι δεν το πήραν με καλό μάτι αυτό το γεγονός.

Τραγική απόδειξη ήταν το πανό που σηκώθηκε κατά τη διάρκεια του πρόσφατου φιλικού της Ιταλίας με την Σαουδική Αραβία στην Ελβετία και το οποίο έγραφε: "Ο δικός μου αρχηγός έχει ιταλικό αίμα".

Εκείνο το πανό όχι μόνο στενοχώρησε αλλά εξόργισε τον "Super Mario" που παρέπεμψε τους συγκεκριμένους οπαδούς να ... ξυπνήσουν και να συνειδητοποιήσουν πως είναι τρελό να έχουν τέτοιες ακραίες πεποιθήσεις το 2018, με τους φίλους της Νις να φροντίζουν πάντως από την πλευρά τους να του "φτιάξουν τη διάθεση".

Πώς έγινε αυτό; Μέσω ενός πανό που φτιάχτηκε για αυτόν με αφορμή τον αγώνα της Ιταλίας με την Γαλλία (διεθνές φιλικό) στο γήπεδο της Νις (το πανό δεν μπήκε στο "Allianz Riviera") και το οποίο εμφανίστηκε το Σάββατο στην πόλη της Νίκαιας προς τιμήν του.

"Μαύρο δέρμα και κόκκινο αίμα...Μάριο εδώ είσαι αρχηγός", ήταν το περιεχόμενο του πανό, με τους οπαδούς της Νις να αναγνωρίζουν στον Ιταλό επιθετικό την προσφορά του προς την ομάδα τους αυτή τη διετία και να τον προτρέπουν ουσιαστικά να επεκτείνει τη συνεργασία του με το γαλλικό σύλλογο και μετά τη λήξη του συμβολαίου του στις 30 Ιουνίου...

News 24/7

24MEDIA NETWORK