Ζητούσε αποζημίωση 17.500.000€ από ομάδα και τώρα θα πληρώσει 300.000€!

Πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος! Ο Μαρσέλο Μπιέλσα ζητούσε αποζημίωση 17.500.000€ από την Λιλ, που κινδυνεύει με αφανισμό, όπως το δικαστήριο όχι μόνο δεν τον δικαίωσε, αλλά του επέβαλλε πρόστιμο 300.000€!

Δεν είναι τυχαίο πως τον αποκαλούν "τρελό". Ο Μαρσέλο Μπιέλσα είναι ικανός για το καλύτερο και το χειρότερο.

Δυστυχώς για τον ίδια τα τελευταία χρόνια η καριέρα του έχει πάρει την κάτω βόλτα, αφού έκανε στον πάγκο της Λάτσιο για... δυο μέρες, ενώ στη συνέχεια εγκατέλειψε τη θέση του στην Λιλ, έχοντας κάνει ένα σωρό μεταγραφές. Και δεν είναι μόνον αυτό...

Ο έμπειρος τεχνικός μετέβη στην πατρίδα του τον περασμένο Νοέμβριο με σκοπό να παραστεί στην κηδεία πρώην συνεργάτη του, αλλά δεν πήρε άδεια από την Λιλ! Προτού λοιπόν οι Γάλλοι κινηθούν νομικά, το έκανε πρώτος ο Μπιέλσα, ζητώντας 12.900.000€ για το υπόλοιπο του συμβολαίου του και άλλα 5.000.000€ για ηθική βλάβη και άλλες ζημιές!

Δικαστήριο στο Λιλ όχι μόνο δεν δικαίωσε τον Αργεντινό προπονητή, αλλά του επέβαλλε πρόστιμο 300.000€ για αθέτηση της συμφωνίας του με την Λιλ, η οποία λόγω του... ανοίγματος παλεύει για την παραμονή και τα οικονομικά προβλήματα.

Φυσικά ο Μπιέλσα έχει το δικαίωμα έφεσης, ενώ έχει σκοπό να πάει στα... άκρα. Είπαμε, "τρελός" είναι ό,τι θέλει κάνει!

AP Photo/Michel Spingler

Wonderkid

Είναι ο Zion Williamson ο νέος LeBron James;

Οι συγκρίσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Εκτός και αν τις κάνουν τύποι σαν τον Steve Kerr. Τότε μάλλον αποκτούν αξία και εμείς λόγο να σου γνωρίσουμε τον Zion Williamson.

Face Control

Ο Ινσούα έπαιξε και για την Μπόκα

Πολλά χιλιόμετρα μακριά από το Φάληρο η αγαπημένη του Μπόκα Τζούνιορς έπαιζε κόντρα στη 'μισητή' Ρίβερ Πλέιτ και ο Εμανουέλ Ινσούα έπαιξε και γι' αυτή στο ντέρμπι. Και μάλιστα χωρίς να δεχθεί κάρτα!