Η Λιόν γίνεται... Απόλλωνας απέναντι στη Λίβερπουλ για τον Φεκίρ

Κι ενώ όλοι μιλούσαν και έγραφαν για συμφωνία Φεκίρ-Λίβερπουλ που δεν χαλάει, ξαφνικά ο πρόεδρος της Λιόν, Ζαν Μισέλ Ολά τα... γύρισε και ζητάει περισσότερα για να υπάρξει deal ενόψει καλοκαιριού.

Κλεισμένος με 70.000.000 ευρώ στη Λίβερπουλ ο Φεκίρ” έγραφαν τα περισσότερα Μέσα στον κόσμο, ωστόσο υπολόγισαν χωρίς τον πρόεδρο της Λιόν ο οποίος τα... γύρισε αλά... Απόλλωνας με Χρήστο Αλμπάνη και το σίγουρο deal έγινε “δώστε περισσότερα”.

Σύμφωνα με τον Ζαν Μισέλ Ολά που μίλησε στο SFR Sport, για να κάνει κάποιος δικό του τον Φεκίρ θα πρέπει να είναι πολύ πολύ πλούσιος. Σημείωσε επίσης ότι μεταξύ Λιόν και Λίβερπουλ δεν υπάρχει τελική συμφωνία, ούτε καν προχωρημένη συζήτηση.

Για τον Ολά, οι Γάλλοι ρεπόρτερ γράφουν ότι τα 70 εκατ. ευρώ είναι... ψίχουλα και θ' αρχίσει να συζητάει το ενδεχόμενο να δώσει τον κορυφαίο του ποδοσφαιριστή αν η διαπραγμάτευση αρχίσει από τα 80.000.000 ευρώ!

Στην Αγγλία, πάντως, επιμένουν ότι o 24χρονος Γαλλοαλγερινός θέλει να έρθει στη Λίβερπουλ, ενώ τονίζουν ότι αποτελεί προσωπική επιλογή του Γιούργκεν Κλοπ. Το τελευταίο διάστημα οι “Κόκκινοι” δείχνουν ικανοί για μεγάλα ανοίγματα, οπότε δεν αποκλείεται να αγγίξουν τις απαιτήσεις του Ολά, φέρνοντας μία ακόμη... σφαίρα στο "Ανφιλντ".