Αυτή τόλμησε να εκθέσει με "ποδιά" τον Μπαλοτέλι!

Ο Μάριο Μπαλοτέλι δεν είναι από τους παίκτες που πέφτουν εύκολα θύμα αντιπάλου όμως μία γυναίκα κατάφερε να τον ξεγελάσει με όπλο... μία μπάλα ποδοσφαίρου (VIDEO).

Τι μπορεί άραγε να συμβεί όταν βρεθεί στο ίδιο χώρο ένας ποδοσφαιριστής με τεράστια κλάση όπως ο Μάριο Μπαλοτέλι και κάποιος που δεν έχει το προνόμιο να είναι επαγγελματίας παίκτης;

Η λογική λέει πως ο "Super Mario" έχει σαφές πλεονέκτημα όμως η freestyler Λίζα Ζιμούς απέδειξε πως και οι γυναίκες ξέρουν από ποδόσφαιρο αφού "έκανε κουτό" τον 27χρονο Ιταλό επιθετικό περνώντας τη μπάλα κάτω από τα πόδια του με μία "ποδιά".

Αυτό που θα πρέπει να σημειωθεί πάντως είναι πως ο Μπαλοτέλι πήρε με καλό μάτι αυτή την ντρίμπλα και δεν σταμάτησε να γελάει, με τα social media να βρίσκουν πάντως ευκαιρία για να πικάρουν τον επιθετικό της ομάδας της Νίκαιας.

 

Μπάσκετ

Το Μεγάλο, Φιλερικό Λεξικό του Μπάσκετ

Μεγάλο ερμηνευτικό λεξικό μπάσκετ, από τον Γιάννη Φιλέρη. Τώρα που η μπασκετική χρονιά βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, αξίζει να την παρακολουθήσετε χωρίς να ρωτάτε "τί είπε", "τι λέει", "τι σημαίνει".