"Μπαλοτέλι τι έχεις να πεις για τα κλαμπ της Γαλλίας;"

Καταιγισμό ερωτήσεων δέχθηκε ο Μάριο Μπαλοτέλι κατά τη διάρκεια της παρουσίασής του από τη Νις. Οι δημοσιογράφοι έστησαν στον τοίχο τον Ιταλό επιθετικό, όμως κατάφερνε να τους ξεφεύγει με... μαεστρία. Απολαύστε τον.

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Τετάρτης επισημοποιήθηκε η μεταγραφή του Μάριο Μπαλοτέλι στην Νις, το πρωί της Πέμπτης έκανε την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα και το μεσημέρι της Παρασκευής ήρθε η ώρα για την επίσημη παρουσίασή του από το σύλλογο της Νίκαιας.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, πλήθος δημοσιογράφων μαζεύτηκε για χάρη το Ιταλού επιθετικού, ενώ οι ερωτήσεις ήταν πολλές και... καυτές! Πάρτε μια γεύση:

- Είσαι εντυπωσιασμένος σήμερα με όλους αυτούς τους δημοσιογράφους που έχουν μαζευτεί για σένα;

"Είναι αυτοί που έρχονται για εμένα, δεν πηγαίνω εγώ για αυτούς".

- Τι έχεις να πεις για όλα τα κλαμπ στη νότια ακτή της Γαλλίας;

"Δεν θέλω να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση".

- Σου ζήτησε ο σύλλογος να κάνει καλύτερη χρήση των social media;

"Αυτό δεν είναι αλήθεια. Είναι κάτι που το λέτε εσείς".

- Είσαι σε φυσική κατάσταση για να παίξεις για τη Νις;

"Αυτή η ερώτηση δεν βγάζει νόημα. Τι να πω; Αν έχω προπονηθεί; Ναι. Παίζουμε σε 7-10 μέρες. Δεν είναι τόσο έξυπνη ερώτηση".

Απολαύστε τον:

 

Wonderkid

Ρέντις, ο τρίτος καλύτερος ρούκι των ΗΠΑ

Ο Κέβιν Ντουράντ έχει πει πως 'θα γίνει σταρ'. Αναλυτές εξηγούν ότι κάνει όλα αυτά που απαιτεί πια το παιχνίδι. Ο Καμ Ρέντις δεν νοιάζεται για τίτλους και highlights. Μόνο για το πώς θα γίνει ο καλύτερος.

Podcasts

Θα πάρει η Ολλανδία το Euro 2020;

Οι εθνικές ομάδες βγάζουν... άγρια ένστικτα στο Pod-όσφαιρο, που καταπιάνεται με την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι, τις πιθανότητες να κάνει κάτι η Ολλανδία, με την Εθνική Ελλάδας και με το Euro 2004.