Ο Πύργος του Άιφελ... απάντησε στον Ιμπραχίμοβιτς!

Μετά το ματς της Παρί με την Τρουά ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς δήλωσε πως θα μείνει στην ομάδα σε περίπτωση που οι Γάλλοι αλλάξουν τον Πύργο του Άιφελ με δικό του άγαλμα. Λίγες ώρες αργότερα, πήρε την απάντηση του από τον... Πύργο!

People stand and take photographs at the Human rights square in front of the Eiffel tower on a warm and sunny day on July 3, 2014 in Paris. AFP PHOTO / MIGUEL MEDINA        (Photo credit should read MIGUEL MEDINA/AFP/Getty Images)
People stand and take photographs at the Human rights square in front of the Eiffel tower on a warm and sunny day on July 3, 2014 in Paris. AFP PHOTO / MIGUEL MEDINA (Photo credit should read MIGUEL MEDINA/AFP/Getty Images) AFP/GETTY IMAGES

"Μέχρι στιγμής δεν θα είμαι στην Παρί την επόμενη σεζόν. Έχω τις καλύτερες σχέσεις σχέσει με τη διοίκηση, όμως έχω ακόμη 1μιση μήνα συμβόλαιο. Το απολαμβάνω που βρίσκομαι εδώ, αλλά την επόμενη σεζόν δεν θα είμαι εδώ", ήταν τα λόγια του Ζλάταν μετά το 9-0 της Παρί κόντρα στην Τρουά, με τον ίδιο να σημειώνει τέσσερα τέρματα.

Κάπου εκεί λοιπόν η δημοσιογράφος του "BeInSports" του απάντησε πως οι φίλαθλοι της Παρί σε αγαπούν για να απαντήσει ο Σουηδός: "Ναι αλλά δεν μετράει αυτό. Δεν πιστεύω ότι μπορούν να αλλάξουν και τον Πύργο του Άιφελ με το άγαλμά μου. Αλλά αν το κάνουν θα μείνω, το υπόσχομαι".

Λίγες ώρες αργότερα λοιπόν, ο Πύργος του Άιφελ απάντησε στον σταρ της Παρί μέσω του λογαριασμού του στο twitter: "Μου άρεσε το χιούμορ σου Ζλάταν και η θέα του Παρισιού είναι καλή από εδώ, αλλά ο Πύργος είναι δικός μου".

Να σημειωθεί ότι μετά τα τέσσερα γκολ του κόντρα στην Τρουά, ο Ζλάταν θέλησε να πάρει μαζί του την μπάλα του αγώνα!

News 24/7

24MEDIA NETWORK