Αυτή την ομάδα... Champions League φτιάχνεις με τα 222 εκ.ευρώ του Νεϊμάρ!

Την ώρα που οι οπαδοί της Παρί παραληρούν με τον Νεϊμάρ, ιταλική ιστοσελίδα έφτιαξε μία ολόκληρη 11άδα παικτών που πήγε σε ομάδες της Serie A με τα... λεφτά του Βραζιλιάνου!

Ο Νασέρ Ελ Κελαϊφί έκανε το όνειρό του (όπως και εκατομμυρίων φίλων της Παρί Σεν Ζερμέν) πραγματικότητα με την απόκτηση του Νεϊμάρ και το σίγουρο είναι πως κατάφερε να κάνει όλο τον κόσμο να συζητάει για αυτήν τα τελευταία 24ωρα, με τον Βραζιλιάνο να αποτελεί πλέον τη μεγάλη της ατραξιόν.

Τη ώρα πάντως που όλοι συζητούν για τα 222.000.000 ευρώ που πλήρωσαν οι Παριζιάνοι για να καλύψουν τη ρήτρα αποδέσμευσης του παίκτη, ιταλική ιστοσελίδα θέλησε να δει την εν λόγω μεταγραφή με διαφορετικό... μάτι, φτιάχνοντας μία ενδεκάδα με παίκτες που μετακινήθηκαν αυτό το καλοκαίρι σε ομάδες της Serie A και για τους οποίους δόθηκαν αντίστοιχα χρήματα!

 

Με τη συγκεκριμένη ενδεκάδα να είναι μάλιστα καθόλα ανταγωνιστική όχι μόνο για τη Serie αλλά και για... Champions League αν της δινόταν η ευκαιρία να πάρει μέρος στη διοργάνωση...

Οι έντεκα μεταγραφές στη Serie A που ισοδυναμούν με τη ρήτρα του Νεϊμάρ: Στσέσνι, Ντε Σίλιο, Μπονούτσι, Μουσάκιο, Κολάροφ, Γκοναλόν, Μπόρχα Βαλέρο, Ντόουγκλας Κόστα, Μπερναρντέσκι, Ουνάς, Ντεφρέλ.