Ο Νεϊμάρ καλωσόρισε παίκτη στην... Μπάρτσα

Όχι, δεν μπερδεύτηκε ο πρώην άσος της Μπάρτσα και νυν της Παρί, αντιθέτως έδειξε ξανά πόσο "δεμένος" είναι με τον καταλανικό σύλλογο, καλωσορίζοντας τον Παουλίνιο στην πρώην ομάδα του.

"Εύχομαι να είσαι τόσο ευτυχισμένος όσο ήμουν εγώ εκεί" έγραψε ο Νεϊμάρ στο λογαριασμό του στο instagram "ανεβάζοντας" μία φωτογραφία δική του δίπλα στον Παουλίνιο. Ο Βραζιλιάνος μέσος μεταγράφηκε από την Κίνα στην "Μπάρτσα" και ο πρώην άσος της ομάδας του Βαλβέρδε τον καλωσόρισε έστω κι αν αγωνίζεται με τη φανέλα της Παρί πλέον.

Ολοκληρωμένο το μήνυμα του Νεϊμάρ στο instagram αναφέρει: "Αδερφέ σου εύχομαι κάθε επιτυχία. Εύχομαι να είσαι τόσο ευτυχισμένος όσο ήμουν εγώ εκεί..."

Ο Παουλίνιο πήγε έναντι 40.000.000 ευρώ στην Μπαρτσελόνα για να ενισχύσει τη μεσαία γραμμή των "μπλαουγκράνα" ενώ ο Νεϊμάρ ακολούθησε το αντίθετο δρομολόγιο μερικές ημέρες πριν για να οδηγήσει την Παρί στις επιτυχίες.

 

Μπάσκετ

Το Μεγάλο, Φιλερικό Λεξικό του Μπάσκετ

Μεγάλο ερμηνευτικό λεξικό μπάσκετ, από τον Γιάννη Φιλέρη. Τώρα που η μπασκετική χρονιά βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, αξίζει να την παρακολουθήσετε χωρίς να ρωτάτε "τί είπε", "τι λέει", "τι σημαίνει".