Πώς η Παρί κέρδισε τη Ρεάλ στην απόκτηση του Εμπαπέ

Κοντά στα 200.000.000 ευρώ είναι έτοιμη να δαπανήσει η Παρί για την απόκτηση του Κιλιάν Εμπαπέ, του μεγαλύτερου ταλέντου στο γαλλικό ποδόσφαιρο. Για τον 18χρονο ενδιαφερόταν και η Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο οι Άραβες είχαν τον τρόπο να κάνουν τη "Βασίλισσα" να αποσυρθεί από το κυνήγι της απόκτησης του επιθετικού της Μονακό.

Παρά το γεγονός πως η Ρεάλ Μαδρίτης προσέφερε 180.000.000 ευρώ για τον Κιλιάν Εμπαπέ και ο παίκτης φερόταν πανέτοιμος να εκπληρώσει το παιδικό του όνειρο, αυτό δηλαδή που φανταζόταν τον εαυτό του συμπαίκτη του ινδάλματός του, CR7, οι Άραβες της Παρί φρόντισαν γρήγορα γρήγορα να αλλάξουν τις σκέψεις του 18χρονου.

Τα πετροδόλαρα έκαναν τη διαφορά και τα 15.000.000 ευρώ ετησίως στάθηκαν αρκετά για να αφήσει τη Ρεάλ στην άκρη και να πιέσει με κάθε τρόπο να μεταγραφεί στη νέα ομάδα του Νεϊμάρ.

Η "Βασίλισσα" σκεπτόμενη το νεαρόν της ηλικίας της, τα 180 εκατ. που έπρεπε να δαπανήσει και τα... αποδυτήρια έδινε στον Γάλλο έξι με επτά εκατομμύρια το χρόνο. Η Παρί με τα διπλά ουσιαστικά ετησίως έπεισε τον ποδοσφαιριστή και τον πατέρα του να αλλάξουν... μυαλά και να πάνε στην "Πόλη του Φωτός".