Έφυγε από τον Ολυμπιακό ως βαρετός και τώρα μοιράζει... εξάρες!

Θυμάστε κάποτε που ο Λεονάρντο Ζαρντίμ χαρακτηριζόταν ως... βαρετός προπονητής που οι ομάδες του έπαιζαν για το αποτέλεσμα; Ξεχάστε τα όλα! Η Μονακό βγάζει μάτια στο "Stade Louis II" πετυχαίνοντας τουλάχιστον 3.4 γκολ μέσο όρο ανά αγώνα!

Τις τελευταίες σεζόν η Μονακό έχει επανέλθει σε υψηλές πτήσεις, όμως τη φετινή περίοδο είναι που διεκδικεί στα ίσα το πρωτάθλημα από την πρωτοπόρο... Νις!

Η ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ δεν έχει καμία σχέση με τις προηγούμενες περιόδους, αφού πλέον παίζει όμορφο, θεαματικό και... χορταστικό ποδόσφαιρο.

Ειδικότερα στην έδρα της, μετρά 3.4 γκολ μέσο όρο ανά αγώνα σε όλες τις διοργανώσεις. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια, μάλιστα, έχει πετύχει μία επτάρα, μία εξάρα, μία πεντάρα και μία τεσσάρα!

Και να φανταστεί κανείς πως ο Πορτογάλος έφυγε από τον Ολυμπιακό γιατί δεν άρεσε το ποδόσφαιρο που έπαιζαν εκείνη την περίοδο οι ερυθρόλευκοι.

Αναλυτικά τα φετινά εντός έδρας ματς της Μονακό:

 

Μπάσκετ

Το Μεγάλο, Φιλερικό Λεξικό του Μπάσκετ

Μεγάλο ερμηνευτικό λεξικό μπάσκετ, από τον Γιάννη Φιλέρη. Τώρα που η μπασκετική χρονιά βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, αξίζει να την παρακολουθήσετε χωρίς να ρωτάτε "τί είπε", "τι λέει", "τι σημαίνει".