Τρόμαξε και... ανανέωσε με τον Ζαρντίμ η Μονακό

Τα... τρελά λεφτά των Κινέζων φαίνεται πως θορύβησαν την διοίκηση της Μονακό που επέκτεινε τη συνεργασία της με τον Ζαρντίμ, αυξάνοντας τις απολαβές και τη... ρήτρα του.

Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού είχε μία άκρως επιτυχημένη χρονιά με την Μονακό, κατακτώντας το πρωτάθλημα και φτάνοντας μέχρι τους "4" του Τσάμπιονς Λιγκ (αποκλείστηκε από την Γιουβέντους).

Έτσι, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός πως στα χέρια του είχε αρκετές προτάσεις από την Ευρώπη και την Ασία. Και όταν λέμε... Ασία, εννοούμε φυσικά την Κίνα όπου το χρήμα ρέει άφθονο. Όπως αποκάλυψαν την Τρίτη (6/6) στην Πορτογαλία, σύλλογος από την Κίνα κατέθεσε προσφορά 12.000.000€ τη σεζόν στον Ζαρντίμ για τριετές κλειστό συμβόλαιο.

Τελικά ο 42χρονος τεχνικός όχι μόνο παρέμεινε στην Μονακό, αλλά ανανέωσε το συμβόλαιο του για έναν ακόμα χρόνο (η συνεργασία του έληγε το 2019, ενώ τώρα πήρε επέκταση μέχρι το 2020).

Φυσικά η ρήτρα των 15.000.000€ αυξήθηκε, όπως και οι αποδοχές του.

 

Ολυμπιακός

Ξορκίζοντας τον Κόντε

Ο Γιάννης Φιλέρης θυμάται το γκολ του Κόντε και πιστεύει ότι το φάντασμα του προ 20ετίας αποκλεισμού ξορκίστηκε οριστικά από το ευτυχισμένο Καραϊσκάκη στο 3-1 του Φορτούνη.