Το μήνυμα του Παπασταθόπουλου για τον αδικοχαμένο Παύλο

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος δεν ξέχασε τον αδικοχαμένο Παύλο Σωτηριάδη, που έχασε τη μάχη με τη λευχαιμία.

Ο 17χρονος Παύλος Σωτηριάδης που συγκίνησε πολλούς γνωστούς αθλητές με τη μάχη που έδινε με την λευχαιμία, έφυγε από τη ζωή την Δευτέρα (21/3).

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος ήταν ένας από τους παίκτες που υποστήριξε την καμπάνια για τη συγκέντρωση χρημάτων για τον αδικοχαμένο νέο και στο άκουσμα της είδησης του θανάτου του έστειλε το δικό του μήνυμα μέσω facebook: "Είναι πολύ κρίμα να χάνεται μια ανθρώπινη ζωή για χρονοβόρες διαδικασίες. Ο κόσμος ανταποκρίθηκε άμεσα με ευαισθησία και τα χρήματα που χρειάζονταν για τον Παύλο συγκεντρώθηκαν γρήγορα.

Ο χρόνος ήταν πολύτιμος και εξαντλήθηκε άσκοπα στερώντας το δικαίωμα στο παιδί να δώσει μια ακόμη μάχη για τη ζωή του στην Αμερική. Εύχομαι να είναι ο τελευταίος άνθρωπος που χάνεται τόσο άδικα. Θερμά συλληπητήρια στην οικογένεια του".

Είναι πολύ κρίμα να χάνεται μια ανθρώπινη ζωή για χρονοβόρες διαδικασίες. Ο κόσμος ανταποκρίθηκε άμεσα με ευαισθησία και...

Δημοσιεύτηκε από Sokratis Papastathopoulos στις Δευτέρα, 21 Μαρτίου 2016
 

Longread

Η 11άδα των κοντών μάγων της μπάλας

Το Contra.gr επέλεξε 11 ποδοσφαιριστές ως 1μ70, μικρούς στο μάτι, που όμως άφησαν το αποτύπωμά τους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ψηφίστε στο poll τον, κατά τη γνώμη σας, κορυφαίο όλων!