Βραβείο κακογουστιάς για την Λεβερκούζεν

Η επετειακή εμφάνιση της Μπάγερ Λεβερκούζεν είναι τόσο μέτρια, που οι φίλαθλοι της έριξαν το κράξιμο της... αρκούδας στα social media. Θυμίζει κάτι από το σήμα για το wifi και τηλεκοντρόλ.

Όταν ο πρώτο σχόλιο κάτω από την ιστορική/επετειακή/να βγάλουμε-την-υποχρέωση-του-χορηγού είναι μία φατσούλα που κάνει εμετό, τότε καταλαβαίνεις πως κάτι δεν έχει γίνει σωστά.

Κάπως έτσι την πάτησαν και στην Λεβερκούζεν, αφού για να γιορτάσουν(;) τη συνεργασία τους με την φαρμακοβιομηχανία Bayer, έφτιαξαν αυτή τη φανέλα.

Πραγματικά θυμίζει κάτι από χάπι (μισό πρωί, μισό βράδυ), το κουμπί για τη φωνή στο τηλεκοντρόλ και το σήμα για το wifi. Θέλει προσπάθεια για να σκεφτείς κάτι τέτοιο, οπότε δικαιολογημένο το... κράξιμο.

Wonderkid

Ρέντις, ο τρίτος καλύτερος ρούκι των ΗΠΑ

Ο Κέβιν Ντουράντ έχει πει πως 'θα γίνει σταρ'. Αναλυτές εξηγούν ότι κάνει όλα αυτά που απαιτεί πια το παιχνίδι. Ο Καμ Ρέντις δεν νοιάζεται για τίτλους και highlights. Μόνο για το πώς θα γίνει ο καλύτερος.

Podcasts

Θα πάρει η Ολλανδία το Euro 2020;

Οι εθνικές ομάδες βγάζουν... άγρια ένστικτα στο Pod-όσφαιρο, που καταπιάνεται με την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι, τις πιθανότητες να κάνει κάτι η Ολλανδία, με την Εθνική Ελλάδας και με το Euro 2004.